Hur man gör barn jefligt arvlösa

Min mamma var barnvakt härom dagen.

Och talade om att talibanen klämt henne i rumpan och sagt;

Den är inte lika lös som mammas!”

 1. Ungefär som när min tös varit hos mormor på sommaren å sa till mig…när jag blir stor vill jag ha lika liten mage som mormor…Öhh vad menar du jo hennes bröst slutar här (och pekar vid naveln) å då börjar hennes mage så hon har bara så här liten mage (måttar 2 cm med fingrarna)

 2. Hos oss bevakar Presidenten noggrant min viktförändring, vilken jag långsamt försöker att få att bli en förändring nedåt.

  ”Jag vill att din mage alltid ska vara mjuk och gosig!”

 3. Åååh barn är ju såååå roliga! Och härliga och ärliga och irriterande ärliga ibland! Utegångsförbud på g eller? ;0P

 4. Haha! Hörde om en mormor som bytt om om hennes barnbarn stirrat ingående på hennes bröst. Mormor frågade till slut om inte hennes mamma hade bröst, varpå barnbarnet svarar ”Jo, men de sitter fast!”. Hehe…

 5. Jag har haft en ”snäll” dotter 😉 Värre var det med min väninna som en morgon sprang naken från badrummet och dottern (då 8 år) sa: ”Växer du mer mamma”. Min väninna svarade nej… Dottern säger då helt lugnt: ”Tur det mamma, för då skulle dina bröst snart hänga nere vid knäna”. Ungen var gratis vid det tillfället.

  Mig kan ingen anklaga för att ha hängbröst eftersom där bara finns två vändstekta med petad gula

 6. jag pratade med min förstföding, ca 4 år vid det tillfället, Hon har 2 yngre syskon. Hon studerade sin överkropp å konstaterade att hon hade tuttar – jag höll med – sen nämnde hon sina syskon å pappan – en i taget – å konstaterade att de hade åxå tuttar – jag höll med. Sen blev det tyst. Då sa jag: jag har åxå tuttar. Hon tittade förvånat på mej å svarade – näää – dom hänger… 😉

 7. Tja, vad säger man. Vi satt och diskuterade vad som händer i kroppen vid puberteten, mina barn och jag. Vi pratade om att man kan få finnar, att hår börjar växa, killar hamnar i målbrottet och att tjejer får bröst. Japp, sa sonen, det blir såhär och så måttade han med händerna rakt framför sig. Aaaaa, svarade hans lillasyster(snart 6år ) eller så blir det som på mamma och växer såhär… och så måttar tösabiten neråt precis som hängbröst….där blev arvet flera kronor mindre 😉
  Älskade barn, tur man har dom!

 8. Ha ha, barn är ju underbara.
  Själv har jag inga sådana ”problem”.
  En kompis till min tonårsdotter frågade henne om jag har varit modell.
  Jodåsåatt….

 9. Min lillasyster fällde en fruktansvärd kommentar när hon var runt 9-årsåldern och såg en äldre nära anhörig på badstranden när denna bytte bikini.. Hon frågade: ”När jag blir stor, blir mina bröst lika långa som hennes då?” o pekade ”I så fall vill jag faktiskt inte ha några”.. 😉

 10. Den då 6 årige sonen utbrast när han tryckt in sig i min morgonrock för att han frös ”Mamma, vad många bubblor du har”. Maken som hörde det hela lyckades nästan skratta morgonkaffet ut genom öronen… överhängande risk för både avdrag på arvet och bodelning var det då … och dessutom har maken den dåliga smaken att ta upp det då och då fortfarande fastän preskriptionstiden passerat för länge sen!

 11. Min vänninnas 4-åring satt i mammans knä och petade på mammans bröst och häver ur sig:
  Men maammaa… varför har du ryggsäcken här fram??

  Ett år senare är ungen fortfarande gratis! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..