När man inte o r k a r

Om man tittar tillräckligt länge på tapeterna, kommer de upp av sig själva då?

Alltså, det är ju bara en liten, liten, yttepyttevägg.

 1. Har ni inte ngn gentjänst att hämta in ngnstans? Locka annars med en TUPP som betalning :)!Ska bli spännande att se den färdiga väggen sen!Tapeten är grymt snygg!Kramen

 2. Om du inte bott så jäkla ocentralt och avsides så hade jag kommit o fixat det på stört medan du läppjat champagne och underhållit mig med din härliga humor.
  Lätt som en plätt!!

  Kram !

 3. Jag tänker samma sak om allt julpynt! Jag kan fixa dina tapeter om du plockar ihop julen hos mig! Ps. Jag har mååånga tomtar.

 4. Säg till så kan jag hjälpa dig, hur svårt kan det vara? Har tapetsera alla mina väggar själv, hjälpt mina vänner också. Bara det inte är allt för mycket mönsterpassning så fixar vi det…ett glas och vin och någon som rollar på med klistret eller om det är förklistrat så kan man behöva någon som drar den igenom vattenbadet…

 5. Det såg ut sådär hos mig med ett tag, sedan tänkte jag ” hur svårt kan det vara !!”
  Ringde pappa och förklarade att Stefan bara jobbade och att jag skulle tapetsera, men att jag behövde lite telefoncoaching eftersom jag aldrig hade tapetserat. – Nej för sjutton, prova på någon billigare tapet, jag gör det. Så var det kirrat;)
  Mitt råd ring ngn händig för ”råd” å lycka till!
  Kram Carina

 6. Jag känner bara att jag hade inte kunnat hålla mig alls från att sätta upp de fina tapeterna, för att få se resultatet. Såg du förresten dokumentären ”Paradiset”, om ett + 80 par, som skulle sätta upp tapeter på en fondvägg, herrn var en riktig grin-gubbe, men frun var en spjuveraktig raring. Dock kunde man ana att hon fått lära sig att gå på tå för karln, grr! I vilket fall fick de upp tapeterna, med jordens mönstrigaste mönsterpassning, så det där gör du på ett kick!

 7. HA… såg en dokumentär igår på SVT igår som handlade ett par i 80-årsålderns som skulle sätta upp en fondvägg tillsammans. Det slutade med att han bestämde allt och hon var bara hantlangaren. Det blev nog lugnast så hos dem och kanske därför hade de lyckats vara gifta i massa år….

 8. Gör som jag, ring en hantverkare, det går så fort när de sätter upp tapeten så det kostar nada, här blir det billigare än vad tapeten kostar rullen om man säger så….:-)
  AM

 9. Klart de hoppar upp på väggen helt av sig själva! 🙂 Det funkar som med mitt gymkort. Jag betalar regelbundet, så nu sitter jag i soffan och myser medan jag väntar på att den vältränade kroppen ska bli min. Typ samma sak 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..