Praise the Lord

Äntligen!

width=670

Våga hata juluppehåll.

 1. Men vad är det? Matkasse? Slumpvis utskickad låda från posten? Eller har någon varit riktigt snäll och gett dig en …….???

  Är det en matkasse så undrar ju jag hur länge du prenumererat på den och vilken det är och hur gott du tycker det är…

  Själv har jag börjat med en pulverdiet igen… ska ta sista ”svängen” nu tänkte jag, men äta ska jag ju så småningom och jag spricker alltid på att jag inte tar tid för planering… det blir mackor istället för vettig mat… originell tjej jag är va, för det är ju bara jag som gör så? 🙂

  1. Det är Matkomfort.se, svinbra. Och gott. Restaurangmat. Har haft dom i två år och jag är skitpetig med mat. Gillar inte när det är för mycket grönsaker.

 2. Oh, ser så enkelt o bra ut…men jag får inte ändan ur, har tänkt på sånt här (eller städ, eller fönsterputs), men slutar alltid med att jag bär o baxar o lagar i alla fall. Tror det är mer ”stolthet” än snålhet, kanske uppvuxen för mycket med lantis-bakgrund (bra kvinna reder sig själv) typ. Tills man hamnar på psyk.

  1. Nobody, men ibland har jag bråttom. Korrläser aldrig. Min laptop, som för övrigt just satt ett två-årigt överlevnadsrekord, har inte längre kvar några bokstäver på tangenterna…Bara några få.

   1. Men, Mona! A används av vänster lillfinger, liksom Q. Bokstaven S används av det där fingret nästintill vänster lillfinger, liksom W. Hänger du med? Så what the fuck om bokstäverna suddats ut? Man skrev ju i blindo. Det lärde man sig i skolan. Åtminstone i min skola. Men det kanske inte finns såna längre… Skolor, alltså…

    1. Jodå, så fick jag också lära mig. Dock blev det lite problem när jag köpte en dator med num pad. Man fick liksom lära om hela handställningen. Asjobbigt.

     …så ibland går det lite för fort.

  1. Haha, lycka till. Dock finns inte Maj 2008 (tror jag det var) för då skulle jag lägga ned bloggen och började radera alla inlägg….

 3. Jag gjorde lite snabb research och i juni 2008 skrev du 12 inlägg under annan adress… Förvånansvärt bra minne hade jag helt plötsligt! Minns också allas skrik när du skulle lägga ner!
  Tur du är kvar och förgyller vardagen! Det behövs allt som oftast!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..