Nu är det väl dags va

Ligger lam i soffan och stirrar på granen. I ett svagt, mycket svagt, ögonblick så lyckades talibanen övertala mig att få hänga upp en smällkaramell där. Längst ned till vänster.

As you know så är jag aningens kinkig när det kommer till min gran så den där ger mig kalla kårar.

width=169

Obarmhärtig mamma va?! Å andra sidan så har hon ju en egen gran.

Nä, nu åker granen ned. Sen ska jag ut och leta efter semlor. Tror jag ska ha en prova-på-semla-turné de närmaste veckorna.

Nån som är på?

 1. På Knut ska ju granstackarn ut, du kan inte skylla på att den barrar o att du därför vill ha bort den tidigare.
  Vår gran har inte börjat barra trots att den stått inne sedan 16/12 (vi firade ju jul 17/12 pga barnen) o det måste vara någon form av rekord.
  Har fö också en smällkaramell mitt i granen för den hängde i dörröppningen bredvid men var ivägen när jag målade dörrfoder under hallrenoveringen vid nyår o då hamnade den där…orkar inte sätta upp en ny spik…
  Lycka till med semmeltouren, själv åt jag en flisa pepparkakskladdkaka igår o gick in i sockerkoma – godis går konstigt nog bättre…

 2. På 1700talet flyttade de knut från den 6/1 så jag brukar låtsas att jag följer originalet och slänger ut allt julkrafs på trettonhelgen. När jag sätter upp prylarna älskar jag att det blir så mysigt men oj vad fräscht det blir att få bort det 🙂

 3. Jag hade gärna hängt på med semlorna. Men jag är nötallergiker och tål inte mandelmassa 🙁 Jag som proppade i mig semlor för fullt som ung men nu är det slut med det.

  De där semlorna med vaniljkräm är ju bara löjligt… Det ska vara mandelmassa annars är det ingen semla!

  Kram på dig
  /Bondmoran

 4. När jag var lite var min far med i Svenska Semmelförbundet och satt i provsmakarjuryn. En gång per år åkte han till Stockholm och var med att välja ut godaste semlan, en hel dag satt de och provade semlor från hela riket.. där skulle du fått vara med.

 5. Åt årets första semla idag, men den kommer ju här från Båstad så det e lite svårt att jämföra med din. Men mycket god var den =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..