Bromma Blocks…sista dagen

Glömde ju!

Idag har vi 50% på allt i vår butik!

Bonus: Det är 20-åringen som jobbar!

Komsi komsi

 1. Ah… men lätt att jag hade brännt mina sista kronor innan barnbidraget hos er! Men som tur är så bor jag inte i närheten. Alls… Många mil bort. Och sitter dessutom fast i soffan som en halv invalid invalid idag. Så just det, tack för den teasningen… 😉

 2. För långt att åka just nu! Dessutom ska inte jag bli lockad av att en 20 bastare står i kassan, nog för att jag är gubbe men jag är inte sjuk! Kram Mona!

 3. 50%?!

  Och det läser jag nu. Kl 21.20. Illa.

  Jag brukar shoppa mina julprylar efter jul, inför nästa lixom. Det är då man kommer undan m halva priset 🙂 Fast idag har jag varit bandymamma. Då är det stiltje på bloggläsarfronten.

 4. Alltså, jag fick en chock när jag förstod att stället PÅ RIKTIGT heter Bromma blocks. Satt på bussen till Bromma flygplats när jag fick se skylten och hostade inåt av ren överraskning. Jag har hela tiden trott att det är ett namn du själv har hittat på som smeknamn på nån galleria, men nej… Bromma blocks. Herregud, vem kom på det namnet??

  1. Hahaha, jag vet. Initialt så hette det Bromma Center, men nån bestämmande-tomte tyckte det skulle heta Blocks. Förmodlingen för att det ovanifrån ser ut som en massa blocks…

 5. Det var jättekul att träffa dig i verkligheten! Och som bonus gick både jag och maken därifrån med finfina saker. Maken lär gosa med sin nya humidor i några veckor framöver. Minst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..