Kan vi prata lite sex och samlevnad nu tack

Jag undrar en sak. Jag kan mentalt förtränga att jag är sugen på sex och skulle därmed kunna leva resten av livet utan. Ehh, tror jag. Nu har jag ”tur” att eftersom maken är en sån som, när han har mycket omkring sig, så är banka bäver det sista han har i huvudet.Good for me liksom.

Å andra sidan så är han man, som liksom med alla andra män så kan man väcka honom 04.22 och tala om att det ska sexas lite och han ställer sig i givakt på 0,2 sekunder.

Men jag undrar varför lusten försvinner mer och mer ju äldre man blir. För mig alltså. Det är ju inte direkt som när man var 20. Sexa är det absolut sista jag tänker på varje dag. Till skillnad från män. Jamen det har man ju läst om.

Sen, när man väl står där vid diskbänken, eller var man nu är, och har lite instant love, då undrar man varför man inte gör det varje dag.

Hehe, satte ni i halsen nu va?!

 1. Hej,
  Jag tror att det handlar om att du inte mår särskilt bra, och det är en aning hjärtskärande att din integritet inte hindrar dig från att debattera detta ämne med vem som helst, helt enkelt är inlägget vulgärt. Jag uppfattar det som om du redan har svaret på din fråga, men jag vill inte skriva mer, eftersom det lätt blir en häxjakt härinne, så jag väljer att önska dig lycka till.
  Annars gillar jag att läsa din blogg och har varit en trogen läsare länge.

  Pia K från Falun

  1. Jag förstår vad du menar men jag håller inte med dig. Sex är så tabubelagt och så fort någon skriver något om det så kommer hundra igenkänningskommentarer. Varför är det så? Varför får man inte säga som det är: jag älskar sex, men behöver nödvändigtvis inte ha det varje dag. För mig är beröring på andra sätt mycket viktigare och ett större behov. Jag tror inte att det blir nån häxjakt här inne, jag har inte såna läsare. Sen tycker jag inte att ni läsare är vem som helst. Även om jag inte känner er. Faktiskt. Men, jag respekterar din åsikt, vilket säkert alla andra också kommer göra!

  2. Jag måste först och främst skriva att jag respekterar din åsikt Pia K.
   Men som Mona skriver, sex är ju något som mer eller mindre alla sysslar med, Varför sådan tabu?

   Heja dig Mona som vågar!

    1. Jag tror att det är viktigt att sex diskuteras just så att man ska känna att man inte är ensam om man har mindre lust än sin partner ,eller mer,eller vilket annat problem det nu kan vara man har. Det är normalt att få svackor i sexlivet men om man aldrig hör det diskuteras hur ska man då veta att man är normal?
     Men självklart är alla individer och sex ÄR ett känsligt ämne. Det är inte alla som känner sig bekväma att prata om det och det betyder inte att de är pryda (vilket gammeldags och småelakt ord) utan att de har ett större behov av att hålla privatlivet privat.
     Så jag hoppas verkligen att Pia inte kommer att känna sig jagad (både här på bloggen och på andra ställen) för att hon är mer privat av sig.

     Så nu, Mona: Stress dödar sex, helt klart.Har man sex så får man större lust efter sex, helt klart.
     Har man ett litet barn som absolut inte klarar att sova i sin egen säng utan MÅSTE sova mellan mamma och pappa så blir det absolut inget rajtantajtan om kvällarna.Så vad gör man då? Man lär sig uppskatta bolibompa sex.Inte fasiken är det något avslappnat sex inte, utan man är på helspänn och lyssnar efter små tassande fötter. Inte är det några längre stunder heller. Snabbisar får det bli om det ska bli något över huvudtaget.Inget illa om snabbisar nu men ibland vill man ju ta lite längre tid på sig.

 2. Precis vad maken o jag pratade om inatt… Efteråt.
  Jag tror att det beror på att man har för mycket runt omkring sig. Schemalägga lite löv kanske? Oj, oj så trist det låter, men å andra sidan…varför inte?

   1. Vi har schemalagt det! Låter säkert astrist men vi är trötta småbarnsföräldrar i behov av egen tid och sömn och sex är inte prio ett alls. MEN jag tror att förhållandet behöver det och jag. Så varje söndag it is. Och jävlar vad skönt det är när det väl är dags!

 3. Jag tror att sex föder sex. Oftare du har, mer vill du ha. Du måste alltså underhålla den biten för att den inte ska dö ut. För som du säger, när man väl gör det så är det ju skönt och så undrar man varför man inte gör det oftare.:-)

 4. Ska bli intressant att läsa kommentarerna till detta inlägg (också, som till alla andra). Jag har absolut noll lust sen rätt länge tillbaka och sex och närhet ger mig absolut ingenting. Skulle gärna slippa detta elände för alltid. Men jag vet att jag är extrem. Svårt att veta varför förstås, men du har ju rätt mycket omkring dig och då tror jag kroppen stänger av den funktionen.

  1. Jag vet att du inte har det, minns din förra kommentar. Kommer också ihåg att nån bra läsare kom med ett tips som du borde kolla upp.Tror att du har rätt angående mig, jag stänger av alla basala funktioner, även hungern..

   1. Nämen, det var ju bra att jag gnällde lite till om detta! Hade inte en aning om att någon hade tipsat om det där med testosteron. Imponerande att du kom ihåg att jag pipit tidigare, men oj vad jag fick fundera innan jag kom ihåg vilket inlägg det var! Till slut så mindes jag dock och nu får jag kanske lov att ringa gynekologen! Tack för hjälpen (hoppas jag)!;-)

 5. Haha Hej pinglan!!!
  För mig är det precis tvärtom…eller ja nu är ju inte jag lika gammal som du, men 32 iaf, och ju mer åren gått desto viktigare har det blivit med sex. För närhet, för avslappning, för njutning, för att det är så förbannat roligt 😀
  Så jag är nog tvärt om…jisses undrar hur jag kommer vara när jag är 70?!!! En cougartant i svar skinnkjol, leopardlinne med halskarameller att försöka locka de lite yngre pojkarna på 50 med 😉 Nejdå…men jag tror sex är superviktigt för samhörigheten 😀 Ha en toppendag!!

  1. Klart den är superviktig, men för mig, just nu, så är beröring i annan form viktigare. MEN, jag tror, som nån skrev, att det har med min stress att göra. Jag tar mig helt enkelt inte tid och jag stänger av behovet.

   1. Det får man faktiskt göra 😀 Man ska göra vad man själv känner och vill, inte vad som kan förväntas. Min partner är likadan, när han mår dåligt vill han kramas…och jag vill komma ännu närmare 😀 Det kommer när det kommer.

 6. Hej Mona
  Känner samma …Kärleken finns där men inte sexet.Men när man varit tillsammans så länge att man kan varann utan och innan,när man nästan vet va
  den andra tänker så är det som ha” sex med brorsan”…Vi får väl hoppas att det kommer kåtpiller för kvinnor !!!!
  Ha en fortsatt bra dag

 7. Nu har jag inte läst din blogg på länge och det första jag möts av är sex! Och igenkänning!
  Just det där att man frågar sig, varje gång, varför gör vi inte det här oftare?!! Det har med stress att göra, helt klart, i alla fall för mig. Undrar hur det blir om fem veckor, när jag slutar jobba?!? Lucky maken? :))

 8. Man får det man önskar har nån sagt till mig och det skulle ju kunna gälla här oxå. Om man tex bara har könlös beröring typ mjuka kramar eller hålla handen. Tro f..n att man inte vill ha sex. Om man istället ser till att sticka in tungan i nån trevlig mun lite nu och då fattar kroppen att den personen är användbar till nåt annat än att bära kassar och killa nacke. Sååå, mer hångel åt folket! Finns inget bättre andidepressivt, smärtstillande, avstressande än en rejäl orgasm 🙂

 9. Jag håller inte Heller med Pia. Det är så himla bra Mona att du skriver om det. Att inte ha lust eller att ha en partner som inte har det är så tabubelagt. Upplever man detta på hemmaplan känner man sig så ensam och eftersom det är ”ofint” att prata om i somligas liv så uppstår inte naturliga forum att få dela dessa känslor och upplevelser. Man känner sig ännu mer ensam och oförstådd. Tror att man är ensammast i världenpch att ingen annan upplever det på samma sätt. Måste sex vara så tabu? Varför är det så tabu? Jag funderar massor i dessa banor. Tycker själv inte jag har så stora problem. Lusten går upp och ner som så mkt annat i livet. Jag tror att det är viktigt att man accepterar det och att man pratar om det i förhållandet. Jag älskar att prata om sex i relationen, men min sambo är precis tvärt om.
  Bra att du vågar!
  Kram

 10. Tyvärr sköna du så tror jag att det beror på våra sjunkande hormonnivåer.. Kvinnor peakar sexuellt i slutet av 30 åren därefter sjunker hormonerna, man närmar sig klimakteriet och för varje år så minskar den sexuella lusten rent fysiskt.. Sorry för en synnerligen tråkig kommentar men jag är ganska övertygad om att det är så..

  Och nej jag skriver inte att vi är några klimakteriehäxor bara att hormonnivåerna har sjunkit rent fysiskt..

  🙂

 11. Är snart 50 och kan säga att sex är mer viktigt nu än vad jag kan komma ihåg att det var i mitt tidigare liv. Kan handla om att jag börjat om och hittat värsta sexy mannen som kan ge mig en blick som får mig att baxna…..Me like 😉

 12. Det jobbiga är innan ”åh nej, nu kommer han smygande över på MIN sida av sängen och jag vet vad han vill…”. MEN när man väl kommer igång tänker man ju att det här borde man göra oftare! 🙂 Låter kanske torrt och tråkigt men bestämda dagar kan vara bra! Då vet bägge vad som är på gång den kvällen och det gör det hela lite pirrigare…prova det!

 13. Jag tror det har med östrogen att göra, eller nåt annat kvinligt medfött. I samkönade förhållanden finns det nåt som heter ”den lesbiska sängkammardöden”. Nåt liknande finns inte i gayvärlden. Eller så är det testosteron jag menar, bristen på det.
  Ja i vart fall så är det normalt. Vilket inte betyder att vi bara skall gilla läget. Vi får bara anstränga oss lite mera. Det mår vi lite bättre av.

 14. Tror fullt å fast på att vi kvinnor (generaliserar lite då…) är mer känsliga för stress än männen. Det är inte bara kroppen som ska tändas upp, hjärnan ska liksom va me också – å den e fan så mycket svårare att styra om!!

  Sitter i liknande sits…säger exakt samma när vi väl lyckas med magin 😉
  Det kommer bättre tider, å om man inte gör ett problem av det så är det ju inget!!

 15. Jag tycker inte alls att det var vulgärt skrivet. Det bästa med Mona är att hon lämnar ut sig totalt för oss (ok, viss filtrering sker säkert) och får en enorm respons. Jag kanske inte kände igen det diplomatiska svaret ifrån Mona men det är väl den nya bloggens anda… 🙂
  Sömn ger sömn säger man om bebisar kan väl bli Sex ger mer Sex till en vuxen. Eller?
  Ligger man oftare när man är smal o snygg? Ibland känns det som om ngr kilon bort skulle öka
  antalet gånger…

  1. Det kan jag garantera att så är inte fallet. Jag trodde med det. Men efter 45 kg bort inser jag att tyvärr var det inte kilona det hängde på. Sorry! Kramar

 16. Har egentligen ingen genomtänkt åsikt men MÅSTE bara ge dig 5 stjärnor för detta kanon inlägg. Bort med alla gömda tanters känslor och prata öppet om ämnen som sopas under mattan
  Heja på

 17. Ja,jisses dessa karlar;) Min går in på sitt 43:e år och nog faan trodde jag att han skulle ”danka” av lite på den sexuella fronten,men icke sa Nicke. Han är nog fasen värre en den värsta kaninen:) Ständigt redo. Och jag då? Totalt stendöd!!! Men som sagt när vi väl är i hum hummandet så är det ju så fucking jävla …..:=) Jag är ledig hur mkt som helst pga dygnsjobb, men är ändå så jäkla trött jämt,vilket han aldrig är. Låter kanske hemskt men jag ”ställer” upp väldigt mkt, även pga att jag FAKTISKT tycker det är skönt när vi ”är där”.

  Kram på dig superhärliga Mona!!

 18. Good mörrning Mona! Måste bara ge dig en stor eloge för att du genom ditt sätt o skriva får mig att garva läppen av mig minst 1 gång/dag! Jag blir alltid superglad när jag läser dina galna inlägg, så stort TACK o fortsätt med din stil!!
  Ha en bra dag!!

 19. Jag tror, som någon annan skrev, att det har med stress att göra. Min sambo vill ha sex nästan konstant, jag tappar lusten mer och mer efter att jag började ett stressfullt och bitvis väldigt psykiskt påfrestande jobb. Men när det väl rinner till…ja jävlar.

 20. Jag som singel har inte tillfälle till sex om jag inte själv tar mig tillfällen. Men, och jag säger som flera andra här, jag märker att ju mindre jag själv ser till att få tillfällen desto mindre efterfrågar jag det. Och är det stressat runt omkring mig så stänger jag också av. Det tar för mycket tid, i alla fall för mig som inte bara kan ”rulla över till andra sidan sängen” hur som helst.

 21. Vad gäller frågan egentligen? Varför just du inte är så sugen numer, hur man skall göra för att hålla igång aktiviteten eller om det finns något generellt könsbundet samband mellan ålder och sexlust?
  Alla har ju egentligen redan svarat på alla frågeställningarna (och bästa tipset är ju att sex skall vara en vana, precis som att äta eller städa), men jag måste säga emot Pangis: Kvinnor blir mer sugna med åldern, män mindre. Våra sugenhetskurvor möts nånstans runt 35, sen går det utför med männen och uppför med oss.
  Lösningen? Yngre män, såklart. Kolla bara Kerstin Thorwall 😉

 22. Jag har betydligt starkare drifter än min manlige sambo o så har det alltid varit. Dock är jag dålig på att få honom att sluta snarka o leka med mig istället, delvis pga att han ibland är helt hopplös o när han inte går igång så känner jag mig värdelös.
  För 11 år sedan fick jag en knallrosa vibrator i julklapp av min mamma o den hade blivit lite trött o omodern genom åren. Vad jag INTE kan smälta är att när jag i somras fick för mig att skaffa en modernare o raskare ersättare för denna vibrator så släppte han av mig utanför ”leksaksbutiken” o satt kvar i bilen men han verkar inte ens fundera över NÄR jag använder min nya leksak för det är ju inte med honom…

  Men visst är det så att lust föder lust, det har jag märkt de perioder jag ”tvingat” sambon oftare. Fan, i somras nån gång hade vi umgänge tre gånger på ett dygn o det har inte hänt sedan alla tv-sändningar var svartvita ungefär.

 23. Mentalt förtränga, det kan jag också. Men jag är så illa tvungen! I det här förhållandet är maken totalt ointresserad av sex sedan många år. Inget fel på apparaten vad jag vet, men han borde nog ha blivit munk egentligen. Vet inte vem det är mest synd om, honom eller mig?

 24. Men orka sexa mot köksbänken i 1½ timme! Snacka om mjölksyra i låren sen.

  Men här är det tvärtom här är det jag som blir värre ju äldre jag blir å gubben han orkar aldrig…så när det smäller till då jävlar ska det va ordentligt!

 25. Först och främst – bra att du vågar skriva om sånt här! Sex, alla möjliga olika preferenser, måste anti-tabubeläggas..! Det är 2012 för tusan.
  Sen är ju din generalisering kring manligt/kvinligt aningen bakåtsträvande och att döma av kommentarerna inte heller korrekt. Men det är ju så vi fått veta genom alla tider att det är! Vilket har fått kvinnor med stor sexlust att framställas som lössläppta, vulgära slampor mer eller mindre, medan en man bara är ”en man”. Morr…

  Hur som helst, jag är helt med de som skriver att lust föder lust och att stress och oro kommer i vägen. För många. Män som kvinnor. Medan andra hanterar sådant med just sex. Väldigt individuellt helt enkelt, men inget konstigt!
  Kraaaam

 26. Jag läste ditt inlägg och småskrattade lite. Efter ett år i celibat har min sexlust ökat rejält. Blir lite frustrerad när Kärleken inte är sugen lika ofta som jag.
  Sen såg jag en kompis länka till detta inlägg och jag började läsa kommentarerna. Då kom gapskrattet och det enda jag kan tänka på är när du tvingade maken testa uppblåsbara barbara 🙂

  Du är fullständigt underbar och jag är glad att du tar dig tid att blogga mitt i allt arbete.

  Pöss!

 27. Det finns ju aldrig utrymme för tvåsamhet! Med två tonåringar i huset är de vakna sent på kvällen, och jag vägrar göra det när barnen sitter i soffan utanför vår sovrumsdörr. Tidigt på vardagsmorgnar är man så trött när man stiger upp att då finns det ingen chans. På eftermiddagarna är huset fullt av ungdomar och deras vänner. På helgmorgnar tar jag igen min förlorade sömn från veckan som gått och när jag vaknar så vaknar ungdomarna också. Så när skall det kunna ske?!?! När gör ni andra det? Vi har aldrig huset för oss själva.

  Ett dygn förr hösten var alla barnen på träningsläger samtidigt – jeflar vad det hettade till hemma!! Det blev väl fyra gånger på ett dygn och slitna blev vi… Men sedan dröjer det lääänge tills vi kan få till det igen.

 28. Det är nog biologiskt i grund och botten, de där karlarna skall ju reproducera sig jämt och ständigt medan vi kvinnor skall göra det var nionde(?!?) månad och det är bara en kort period i månaden som är aktuell. 😉
  Men som så många andra säger – ju mer man porrar loss desto mer ”vänjer” man sig vid att det är ofta och utgår ifrån det istället.
  Jag vet inte om total schemaläggning är lösningen men en liten mental sådan kanske – ”minst två gånger i veckan”.
  Och när det gäller stress så är det klart det påverkar, fast sex har ju en tendens att minska stressen, när det väl är igång eller genomfört.
  Själv så käkar jag ju en del mer eller mindre konstiga mediciner som gör att sexlusten är väldigt varierande så jag håller stenhårt på min mentala notering för närheten vill jag ju faktiskt ha i vilket fall.

 29. Själv är jag en 41-årig heltidsarbetande ensamstående mamma till en ettåring som har älskare. Orka resten liksom! Ge mig det jag behöver. Även om det går i vågor så klart.

  1. Oooh så härligt att man inte är den enda ensamstående morsan med älskare! Är ensam med tre SMÅ barn (äldste snart 6, mellan 4 o minste 1½), pluggar och jobbar. Orkar inte förhållande, men man mår förbannat bra av lite sex o närhet emellanåt! det blir om inte annat en bra ventil bort från allt vardagspyssel..

 30. Det som jag tycker är lustigt är att man oftast är i par med en som vill mkt mindre än en själv, har vänninor där den enas karl, antagligen har glömt bort hur man gör och framförallt var det ska stoppas in….andra vänninan har en karl som blir hysteriskt irriterad om han inte får till det 1 gång i veckan, första vänninan har behov själv, men en bra kvinna reder sig själv, och fasen ”är det nåt fel på mig” har hon redan passerat…..och accepterat att det är karln det är fel på;-) vänninan nr 2 har zero behov själv utan ”ställer upp” för att karln ska bli på bra humör…..Jag själv då….jag blir vrålkåt emellanåt, tyvärr ofta inte när mannen blir det…..fast vi lyckas allt synka ihop det ibland och då är det ju hur bra som helst, både min karl och jag märker av att lusten har minskat för oss båda med åren, men snart är det semester i värmen och då jäklar brukar vi ta igen det vi missar resten av året 🙂
  Annamaria

 31. Jag läste någonstans att kvinnors sexlust är som starkast vid 47 års ålder….hajja…du kommer att vara skitkåt nästa år:))…sen måste man öva/underhålla sexet ofta…gör man det så kan man inte vara utan…så keep on sexing!!

 32. Först, det är så härligt att höra att inte alla andra har sex 3,4,5,6 gånger i veckan. Jag tycker att ALLA säger att de är som kaniner.

  För mig och min kära så har det definitivt dabbat av med åren, och vi var som kaniner i början av förhållandet. Men vi har fantastisk sex när vi väl tar oss tid.

  Som många andra säger så är det nog också så att om man har sex oftare så blir man mer van vid att det är en del av förhållandet och man tänker inte så mycket på det som ett ”ork”.

  Men för vår del så blev sex så himla tråkigt i en period eftersom vi hade problem med att få barn (vi provade i 3 år innan något hände), och vi blev ”tvungna” att ha sex på bestämda tider och det blev som sagt mer ett tvång än ett behov.. 🙁 Nu är jag gravid och ska föda vilken dag som helst (lycka!). Det blir ju spännande att se hur lång tid det tar till vi har sex igen, kan liksom inte föreställa mig att vi ska orka att ha sex på 1 år eller så – hehe!

  1. Ofrivillig barnlöhet förstör ens sexliv totalt. Jag har fortfarande svårt för att ha sex utan att tänka på om det ska bli barn eller inte, trots att sonen är 5 år nu. I fem år var allt liggande planerat. 🙁
   Sen hjälper det ju säkert inte till att man har taskigt självförtroende, är tjock som en gris och egentligen aldrig tyckt att sex varit sådär värst fantastiskt förutom med exet. Men grisigheten ska i alla fall försvinna, Mona har inspirerat mig till en GBP. 🙂

   1. Mona gav även mig idén till en GBP genom bloggen… O jag tog mitt beslut där o då när hon var den tidigare patienten som gav sin historia på informationsmötet! 🙂

    Nu – 3 månader efter – har jag tappat 17 kg o självkänslan börjar återvända… Magen ser riktigt nice ut i spegeln, o nyckelbenen (som jag själv tycker är enormt sexiga på kvinnor) börjar smyga sig fram…

    O när man tänder på sig själv – ja då börjar det hända grejer… 😉

    Min man kan nog i förlängningen tacka Mona för att han fått en mer ”villig” fru o framförallt med en kropp som både hon själv o han uppskattar!! 🙂

    1. Amen du ser! Herregud så glad jag blir av att höra sånt där, tack! Och tänk vad snygg du kommer vara i sommar!

     1. 🙂
      Problemet just nu är att hitta kläder som sitter ok… 😉
      T o m underkläderna ”ramlar av”… 😉
      Till makens stora glädje…

      (Har en inbördes tävling med mig själv där jag inte knyter mjukisbyxorna o ser hur lång jag hinner genom huset innan de ramlar av… :-))

      O jag längtar till sommaren – när man äntligen kan visa lite hud – istället för att dölja i stora tunikor o svettas som en brunstig gris i en bastu…

      Efter dottern så är det det bästa jag gjort!

 33. Härligt inlägg (som vanligt) !
  Mja, värre med åren har det väl knappast blivit – snarare tvärt om. Efter ungarna har det för min del blivit stendött. Tror dock jag har hormonspiralen att skylla för mycket. Nu har dock maken börjat protestera så mycket så det var dags att fejsa läget och göra nått åt saken. Tog helt sonika ur spiralen och hoppas nu på ”bättre tider”.

  Har haft totalt NOLL lust och här har det inte varit rajtantajtan mer än en eller ett par ggr om året den sista tiden… känner inte att det har gått nån större nöd på mig för det, har haft mer behov av kramar osv, men så fort man går över 2sek-kramen så förväntar sig gubben nått mer…. suck. Då slutar man att kramas oxå….

  Nåja, kanske finns det hopp nudå…. kruxet är bara att få ut ungarna ur huset!

 34. Min man var för några år sen otrogen med en (nu f.d.) kollega. När det kom fram blev jag såklart chockad. Ändå hade vi haft ett skitförhållande de senaste två åren, sex max en gång/vecka… tilläggas bör att även jag hade sneglat på andra. Det tog i alla fall hus i helvete och jag begärde skilsmässa direkt (min man ville dock aldrig skiljas). Men vad händer? Mitt i all kaos, förvirring, långa samtal insåg vi båda två vad vi höll på att slarva bort – kärleken till varandra. En kärlek som innerst inne var oerhört stark. All passion till varandra, den som vi upplevt de första åren fanns kvar och bara längtade ut. Man låser sig lätt i sina roller och för oss var det nästan nödvändigt med en kris för att öppna alla sinnen igen. Vad säger man? ”Kris ger utveckling”? Jajjemen. Instämmer. För oss var det i alla fall en eye-opener. Och i dag har vi ett helt annat – öppnare, ärligare, innerligare och galet sexigt – äktenskap. Sex två gånger om dan. And I löööööv it. Nu finns det inte tid att slösa bort dagarna längre!

  Det roligaste var när jag skickade ex-kollegan en ros efter ett halvår. Bifogade ett litet meddelande. Tackade för att hon hjälpt mig & min man inse hur mycket vi älskar varandra. Ha!

  PS. Ang. ditt tidigare inlägg: Det behövs mer BRA sensuell porr. Ni gjorde antagligen en GOD gärning i porrträsket.

 35. Jag kan ju bara utgå ifrån mig själv och hur vi har det… Min lust går i vågor och det gör nog makens också. Ta nu t ex, jag har varit lustfylld så det vrålar om det men inte han och då får man ta saken i egna händer. I morse var dock hans lust tillbaka med buller och bång och jesus matilda säger jag bara!! Sen kan det gå veckor innan det hettar till igen. Jag har noll lust om jag inte får sova mina timmar, han när han har mycket på jobbet. Vi har visserligen bara ett barn men han tär på mina krafter då och då och sex finns liksom inte i min tankevärld då. Men vi ser till att kramas mycket och på så sätt fyller vi nog närhetskvoten ändå. Vi skickar sms nästan dagligen med nått gulligt i och ibland åker det iväg ett mms på väl valda kroppsdelar och det förhöjer vardagen för oss.

 36. Du har så rätt. Man är osugen och vill inte, ställer upp för karln och undrar varför man inte har det oftare. Tror man mår bra av att ha sex ofta, man kanske helt enkelt får planera in det…

 37. 99,9% vattnar sina krukväxter regelbundet, eller hur?
  Ta det som riktmärke 😉
  Och om de hinner sloka ordentligt är det dags för barnfri semesterdag =D

 38. Jag ÄLSKAR att prata om sex och det runt omkring.
  Tycker att det är både kul och ganska vardagligt.

  Känner att det är värdelöst när min man och jag inte får till det, för det är något som bara vi har.
  Snabbisar i badrummet/vid diskbänken/när barnen precis gått upp och tittar på Bolibompa har varit vår… Krydda.

 39. Det krävs mycket mer än så för att jag ska sätta i halsen!
  Men här är det likadant, sen vi fick barn.
  NOLL sexlust och när vi lyckas få till det så funderar man på varför man inte har det oftare. Skönt att höra att man inte är ensam.
  Och jag har väl haft tur som hittat en gubbe som står ut med det.

 40. Helt okej att skriva om men det är synd att du tror att alla män är likadana.
  Tror du att alla kvinnor fungerar likadant med?
  Nej alla män är inte sugna jämt. Alla är inte beredda på 0.2.
  Och tro mig det är en jäkla pina att vara i andra änden och bara få när den andra känner för det.
  Det finns kvinnor med hög sexdrift och män med låg. Det är 2012 nu och dags att inse det.

 41. Mona vilket välbehövligt blogginlägg. Har läst dig sen du började skriva hos familjen, vilket tur annars hade jag aldrig upptäckt dig. Kvinnor över 60 har också lust, men det blir problem när mannen har hjärtfel, får medicin som fungerar för det, men så är det biverkningar som påverkar vårt tidigare underbara sexliv helt. Det få man stå ut med, det blir mycket kramar o gos istället. Tack Mona du är helt fantastisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..