Dagens to do

Åka runt till alla butiker en första vända med att hämta de fyrverkerier som är kvar.

Tillbaka till kontoret för att packa det på pall. Och få ångest över skrivbordshögarna. Men en semla eller två, kanske kan få en att orka vidare.

Åka till Statoil och hämta lastbil.

Köra runt till samma butiker igen för att hämta alla stora säkerhetsskåp, två på varje ställe. Såna måste man ha när man säljer fyrverkerier. Kan inte hämta både skåp och fyrverkerier på en gång då ännu större lastbilar inte får köras med vanligt körkort.

Köra skåpen till leverantörens lager.

Me and the husband.

Kill me softly.

 1. Att du törs köra runt med så mycket raketer i bilen! Skippa bloggandet när du kör och håll båda händerna på ratten. Det är skillnad att krocka med bilen full av raketer jämfört med tomtenissar!

 2. Måste ni åka runt båda två? Räcker det inte med att maken åker själv så kan du ta hand om skrivbordshögarna (läs boken du läser)?

 3. Kan du ha öronproppar i medan du jobbar ihop med husbanden? Han tycks ju prata konstant och det kanske hjälper att bara slippa höra honom?

 4. Hej!

  Vill ju inte vara jobbig, men att hämta fyrverkeripjäser är en transport av farligt gods. Finns en lag bara för det. Hoppas du har koll på kraven kring detta och konsekvenser.

  Gillar verkligen din blogg, men nu kom du in på mitt specialområde och då måste jag hojta.

  Birgit

 5. Men alltså, jag kanske är störtkorkad men kunde ni inte kört fyrverkerierna i skåpen i bilen och på så sätt bara kört en runda???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..