Dagens freedom feeling

Gå ut utan smink

Och se ut som man är 56.

But I don´t give a shit.

I´m utarbetad.

 1. Jag hade sån himlans tur som hittade din blogg via Magdalena Graafs blogg…..du äger!! Sån humor och ironi….I lööööööve.

  Blåsiga hälsningar från Göteborg.

 2. Mona! OM du har tid och lust får du hemskt gärna ge mig tips.. jag har en date på tisdag, och jag behöver byxor. Jag är tjock. Var kan man köpa jeans för tjocka? Jag frågar just dig för att du har bra stil och jag räknar med att du hade det även innan din GBP.. och så är du såklart superdupersnygg, rolig, smart och allmänt bäst *fjäsk fjäsk*. Vet du (eller någon som läser) någon bra butik? Gärna någon som har kvällsöppet då jag enbart kan komma ifrån på måndag kväll..

 3. Det DÄR tycker jag är en jobbig sak. Att man ser ut som man ska dö om man inte har smink på sig. Jag har aldrig varit mycket för att sminka mig, men nu vid 49 års ålder så MÅSTE jag om jag ska vara ute bland folk. Okej, till affären kan jag åka utan smink men inte längre än så. Visserligen har jag turen att ha ett ungdomligt utseende (i alla fall på håll), men de svarta ringarna under ögonen och glåmigheten är inte att leka med, let me tell ya. ”De fina linjerna” (läs plogfårorna) nämner vi inte ens…

 4. Hm, stort jävla hm – vad är det för fel på att vara 56?!?! Jag är osminkad och halvsvettig efter snöskottning men satan heller att jag enligt dina matematiska beräkningar skulle se ut som typ 67 för det?!?!!! Näe du!

 5. Själv ligger jag i sängen hela dan – ser ut o känner mig som åttio… Varit bortrest ett tag o uppdaterar mig på din blogg. Härligt mysgöra när man är trött och får fnissa halvt ihjäl sig, tack å ha en bra dag!!

 6. OCH!!!??? Var är det nu för fel med att se ut som en 56-åring????
  Som jag brukar säga; får man leva blir man äldre.
  Märker jag nåt litet av ålderskomplex hos dig? Ålder är en siffra på ett papper ”hur gammal man är, är av mindre betydelse än HUR man är gammal”.
  Puss och kram *L*

 7. Kan upplysa ”tanten” om att en annan fick visa LEG på bolaget i förra veckan (blev 36 i oktober) men säg den lycka som varar… På apoteket vägg i vägg sprang jag på ägaren till väsby bowlinghall som morsade och sedan sa:
  Oj det är svårt att känna igen er små juniorer nu när ni blivit medelålders…

  Upp som en sol ner som en pannkaka!

  (fick visa Leg fast jag var osminkad btw)

 8. Äääh. Med dina drag ser du säkerligen bra ut utan smink. Sen är ju en bra ”mask” att slänga på sig rejäla/markerade glasögon så döljer man glåmigheten lite.
  Själv är jag blek blondin och naturligt har givits blåa ringar under ögonen samt bleka ögonbryn, jag kan se skrämmande ut för små barn och känsliga personer.

 9. Kan berätta att jag själv ser minst 20 år äldre ut i dag efter att ha umgåtts med Emil (stormen alltså) under en Rigakryssning t/r. När man inte kan tillbringa natten i hytten utan att flyga som en vante, vad är alternativet? Jo, att ”sova” utanför karaokebaren där fulla letter skrålar Titanics ledmotiv, medan vågorna slickar rutorna på sjunde våningen. Då är man mindre kaxig …

  Tips på bra bloggmaterial, by the way. Kryssa med Silja Fesival i storm om du inte får tag på Lottie Knutsson.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..