Tisdagsfunderingar i all enkelhet

Man kan ju inte bli annat än på gott humör när man ser alla svar som väller in till hur ni hittade mig. Fortsätt. Jag vill se alla er som aldrig kommenterar också! Helt klart är att jag ska slicka Linda aka Krondåren i Uppsalas fötter lite till.

Så nu blev jag glad igen. Fifan vilken dag jag hade igår. Och stackars maken. Jag var så jefla otrevlig att jag var tvungen att förpassa mig själv till sovrummet. Eller om ska vi vara petiga så var det nog kanske han som bad mig dra. Typ.

Jobbar sista dagen i butiken i morgon. (Nån annan jobbar de sista dagarna, och maken på lördag.) Sen packar jag ihop allt på lördag. Gallerian stänger 18.00. Klockan 21.00 så får inga anställda vara kvar. Ni kan ju haja att jag kommer sätta världsrekord i att få ned allt eftersom jag totalvägrar att vara där en söndag till.

Men det var inte det jag skulle gnälla om. Tänkte på det här med sökord för att hamna på min blogg. Ni noterade väl ”uppblåsbar docka kvinna”?!

Jag bara undrar: finns det manliga uppblåsbara dockor? Jag förstår inte: hur blir det med hmm…raketen liksom?  Den måste ju vara slö, slapp och likgiltig. Och whats the point då?

Eller är jag bara en medelålders kärring som inte fattar nåt?

LOADING..