Resa sig lite

Är det INGEN här som känner Lottie Knutson?

Vavavavava?!

  1. Nä, för vi jobbar ihjäl oss för att hela tiden återinvestera och växa. Det tar ju några år innan man jobbat ihop så man kan slappna av lite..

   1. Verkligheten för alla egenföretagare tror jag. Varför har folk fått för sig att man blir oberoende bara för att man är egen?

   2. Det har la märkts i din blogg det sista att du inte är en slappande egenföretagare!!!! Du är bäst!!!! Jag har tagit bort änglavingen runt magen efter min GBP 🙂 tjooohooo va kul å snygg jag blev, lycka till med din op!!!!

 1. Känner inte Lottie Knutson.. men till något helt annat så har jag köpt otrivin menthol till en familjemedlem då det började bli förkylningssymptom. Får se om det funkar hos oss också.

 2. En sista minuten är ju rätt små pengar den här tiden på året 🙂
  Kör inlogg som kostar en liten slant för att få läsa reseinläggen så är den betald på nolltid av oss som läste om din indienresa för fy satan vad jag skrattade då.

   1. Mona betalar alltid själv. Mona skojar lite för Mona fattar att inga resebolag sponsrar en resa där jag berättar om eventuella tillkortakommanden. Som min Turkietresa i somras t ex. =))

    1. Vad bra att Mona förstår det. För det verkar som Mona har läsare som helt seriöst inte förstår det. 😉

     Oavsett skulle det vara kul å läsa om en liknande resa, men då vill man ju se familjen…

     1. Haha, jag vet! Ibland måste jag nog vara ö v e rtydlig. Fast oftast är det de som inte läst mig så länge, som inte förstår min ironi och humor.

      Problemet är bara att herrn i familjen absolut på inga villkor vill figurera här. Mes.

 3. Men det var ett jäkla tjat. Skicka mig ditt kontonr så sätter jag in resepengar till dig 😉 eller ännu bättre, möt mig på Arlanda 🙂

 4. Nä känner Lotta å Charlotta Charlotta å Eva Lotta men ingen Lotten…känner dock en som är en jävel på att köra…tog 35 min kortare hem än dit i faktisk restid…

  Å det va trevligt att ses men nästa gång pratar vi om nåt annat än mitt yrke…

  1. Förlååååt, jag tänkte på det efteråt, men Jag älskar att höra andra berätta om sina jobb, oavsett om det är i kassan på ICA, eller som plit. Riktiga jobb liksom. Huää, vad dåligt samvete jag fick.

   Men det var VERKLIGEN kul att ses!

   1. Ha ha hade ja tyckt illa om det hade jag satt ner foten å sagt stopp. Jag vet att det är ett yrke som många vill höra allt om.

    Men glömde säga tack för den fina komplimangen…du skulle ju bli riktigt snygg med massa smink å en bra fotograf!
    (nu jag ska avslöja att jag jobbat som modell i många år innan gravitationen tog över)
    Ha ha ha men du va lika snygg och TREVLIG som jag ville du skulle vara å verkade som du vart riktigt genuint glad över att det va jag som kom och hälsa på!

    1. Ameh: INTE att du behövde en fotograf och smink för att bli snygg! Men däremot så kan jag tänka mig att du skulle bli förjääävla mycket mer snygg! Ochjag är inte särskilt förvånad över modellandet. Väldigt fina dra.g. Herregud, superlativen flödar här!

     Och ja, jag blev verkligen jätteglad.

     1. Ha ha ha kom på att jag skickat dig en bild på hur jag såg ut med inflammerat käkben där va jag ju i mitt esse!
      Tur det inte syns ett spår av längre ha ha

 5. Varför inte maila Lottie med ett förslag? Du bloggar från resan, Fritidsresor får en massa gratisreklam. Lägg med några länkar till väl valda inlägg som en aptitretare och marknadsföring av din blogg (plus din läsarstatistik)! De får säkert massor med förfrågningar, men jag tror nog att du skulle utmärka dig 😉

  Lycka till!!

 6. Lottie läser nog din blogg… Jag är inte så säker på att reseföretagen är så intresserad av en… ja, vad ska vi kalla det – osminkad? pangpårödbetan? nedslagiverkligheten? ironisk? vansinnigt rolig? ocensurerad? hysteriskt rolig? sann? – beskrivning av sina resmål… Det bygger liksom på drömmar om ett paradis och inte att man ofta badar bland guppande bajskorvar, tamponger, bindor, toapapper, om man nu inte ligger på hotellrummet med ränn… ja, du fattar. Jag anar att du inte kan ”köpas” på det sättet… Nej, jag tror däremot att nån tidning eller nåt som vill bjuda sina läsare på ett gott skratt mer än gärna sänder ut dig i världen – som vår alldeles egna ”idiot” på resa! Eller så reser du ut på egen bekostnad, skriver ett vansinnigt roligt blogginlägg som du sen tar betalt av reseföretaget för att INTE publicera! Nu snackar vi affärsidé! Glöm inte var du hörde det först!

  1. Haha, den affärsidén snor jag! Nä, så klart att du har rätt. Och det har jag ju vetat hela tiden. Eller så kan Ving skicka mig till Apollos hotel för lite konkurerrensspionage!

   Fast du har en poäng i det där med tidningar. Det är ju synd att man är en sån sopa på att sälja sig själv, för det skulle vara en ganska rolig idé faktiskt.

   1. ”Sopa på att sälja sig själv”? Vänta nu… hört talas om en blogg som heter Monas Universum? Den bruden kan sälja sand till beduiner! Lär av henne!

 7. Jag ska äta semlor varenda dag då jag kommer till Sverige om några veckor.
  Här i California så är det 28 grader idag. Det ska bli härligt med snö!

  I ett par veckor….

  1. Fifan så avundsjuk jag blir, 28 grader. Men darlo, om du ska ha snö så får du åka väldigt långt norrut, för här i mellansverige och södra Sverige har vi inte en snöflinga!

 8. Jo tack! Här är fler stackars bloggare som hoppas på att någon som
  Lottie någon gång ska hitta oss och sponsra en resa. Kanske jag
  skulle kunna lyckas, jag har ju trots allt i motsats till dig :), en helt
  humorlös reseblogg, som lyckats få in små bidrag i diverse tidningar,
  dock utan sponsring från dem, det kallar jag att sälja sig själv :))))…

  Skulle sponsorerna börja välja in, kan du ju skicka över några åt mitt
  håll med :))…

   1. Tror faktiskt att du kommer lyckas detta året :). Det är dags för de stora resebolagen att inse, att vi behöver Mona även i resespaltarna. Semester och skratt hör ju ihop på något sätt… Och tack igen för att du får hela familjen att skratta högt varje dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..