Måndag, dagen efter nyårsdagen

Är det bara jag som tycker att det fattas en extra ledig dag?

För övrigt sista veckan med den tillfälliga butiken; på lördag packar vi ihop. Halleluja.

  1. Varken jul eller nyår låg ”rätt” 2011 om man ska se till lediga dagar, men nu 2012 blir det mycket bättre 🙂

    God fortsättning!

  2. Jag håller med du ; ), har förvisso inte jobbat hälften så mycket som dig, men ändå bara varit ledig d 23:e, (utöver röda dagar) vilket är alldeles för lite. Har inte hunnit mysa & bara vara alls. Får sådan ångest genemot barnen (som ändå varit lediga, först med mormor, och nu med pappa) för att jag inte varit så närvarande & hittat på så mycket som jag tycker jag borde. Men, som sagts ovan, så blir årets julledighet så mycket bättre, även om det känns som en klen tröst just nu… God fortsättning till dig, & många kramar!

  3. Jag tycker också att det är för få lediga dagar efter nyår. Jag har visserligen varit ledig mellan jul och nyår, men om man har släkten spridd över landet så blir det inte så mycket tid hemma ändå…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..