Im väry sorry

Som ni säkert läst blev jag lite irriterad på en läsare i förra veckan, vilket i efterhand var ganska onödigt. Ber om ursäkt för det. Livet är för kort för att vara arg så vi raderade det och välkomnar 2012. Goa och glada.

 

  1. Nu blev jag happy…har tänkt på det inlägget sen jag läste det,tyckte det var en aning ”hårt” från din sida men tänkte att jag inte vet allt som den människan skrivit till dig,och som relativt ny läsare vill man inte kasta sig in i ”häxkitteln”.
    Älskar att läsa din blogg för du vågar vara ärlig med hur livet kan se ut..att det inte alltid smakar som en prinsesstårta. Du är härlig,modig och rakryggad.Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..