Ha, ni skulle må då va?!

Gudinnan: Visa att du älskar oss och köp en husbil och åka på långsemester ihop med maken…då tror vi på dig!”

Helt seriöst, finns det ingen som äger ett husbilsföretag som kan sponsra mig  med en stor sån historia i sommar, så ska jag åka runt och prova lite campingar?! Och blogga som aldrig förr. Förresten, vad ska man ha för körkort för såna? Och det måste vara en husbil, det går ju fan inte att köra all in med en husvagn. Då slutar det med skilsmässa. Garanterat.

Herregud vilket tripp det skulle kunna bli. Jag och mina LV-väskor i en husbil liksom. Ni skulle garva läppen av er och jag skulle känna mig helt malplacerad. Men jag blir avundsjuk på alla er som håller på med sånt, ni verkar ju ha hur kul som helst.

När jag var ung yngre så var det svinpoppis att tågluffa i Europa. ALLA tågluffade. Utom jag. För jag vägrade att åka nånstans utan att släpa med mig mitt ångstrykjärn…och bergsprängare (Ni som är äckligt unga här:  ett annat ord för skitstor  portabel stereoapparat som man släpade omkring på när man skulle på midsommarfest, valborgsfest, eller andra evenemang.)  Och skulle inte ens komma på tanken att dela dusch med nån annan än den jag åkte med.

Men what the heck, för er kan jag göra nästan vad som helst, så du som säljer såna där husbilar: kom igen nu så ska vi ha kul tillsammans!

  1. Ja, bara det innan de tillsammans lyckats bestämma vilken husbil de ska hyra…vilket inlägg det skulle bli!
   Å Mona, under tiden ni är på semestern så kan hanteverkarna ta hand om hallen!

 1. Ha ha både jag och mina LV väskor, plånböcker osv åker husbil utan problem. Det är det som är det fina med husbil. Dessutom kostar vissa modeller flera miljoner och då krävs det stabil ekonomi, så kättingar med väskorcoch smycken finns det gott om. Men husbilar finns även för de som inte är så materialistiska som du och jag…. Och alla trivs och har kul tillsammans.

 2. Gott nytt år Mona!
  Vill tacka dig för alla flatskratt jag fått lägga upp under året som gått, och även för sånt som inte är så mycket att skratta åt, kanske, men som har stor igenkänningsfaktor. Jag har tagit med dig i flytten till Kalifornien, bara så du vet…
  Allt gott till dig och de dina!

 3. Ja! Då ska ni åka till Tingsryd som har en av Sveriges högst rankade campings. Åk dit och jag kommer och grillar med er en kväll! (Jag är grym på att grilla)

 4. Vållande till annans död! De är brottsligt att få sin omgivning att garva ihjäl sej! Å andra sidan, jag läser dej på eget bevåg! Förmildrande omständighet heter de då va! Mona är utom all skuld och uppmanas av målsägande att fortsätta skriva om sitt galna liv!

 5. Hej Mona. Gott Nytt År. Hoppas det blir ett bra år för dig. Du är inte ensam om att ha vägrat tågluffa, det gjorde jag också. Alldeles för obekvämt. Kram

 6. Jag känner en familj med husbilsaffär, men trots att jag läser alla dina inlägg är jag inte riktigt med på tråden…”briefa” mig och du kan få en kontakt…!? Hi hi…

  M

 7. Hahahaha, härligt!!! Men du vet att du har avslöjat den andra gästen vid ett tillfälle va..? ;). Tänkte om hon ville vara hemlig. Gott nytt år på dig!

 8. Tänkte ge ett litet tips på hur ta bort stearin. Ta bort de största sterinklumparna med fingrarna. Stryk på fläckarna med ett bakplåtspapper emellan (ganska hög värme på strykjärnet). Papperet ska suga upp de fula fettfläckarna som blir av stearin. Hoppas det funkar, lycka till!

 9. Husbil under 3500kg kör du på vanligt B-körkort !
  Finns att hyra, skulle gissa på att en bil för 4 pers, fullt utrustad går på ca 10k i veckan.
  Det här ser jag definitivt fram emot ;o)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..