Om lycka

Det finns de som gör en extra lycklig.

width=274

Som en 20-årig dotter t ex. My precious och stolthet.

 1. Oj vilken skönhet, och sååå lik mamma!! Vilket innebär att det är två skönheter på samma bild 😀
  Ha en skön fredag och gott nytt på er!!

  Annamaria

 2. Visst är det så!
  Inte kunde man föreställa sig att den där lilla skrynkliga bebisen som man älskade så mycket, kunde växa upp och bli så underbar att man bara älskar mer och mer hela tiden. Typiskt barn att flytta gränser hela tiden 😉

 3. Sååå vacker dotter du har! Och lik sin mamma förstås!;-)
  Jag har två söner 18 å 20 år och kan bli mörkrädd ibland när jag minns att jag som 18-åring högt och tydligt deklarerade att jag minsann ALDRIG skulle ha några barn. Jisses vilken tur att jag ändrade mig! Finns inget som gör en så lycklig som barnen!!

 4. Jag ser att du är stolt och lycklig över din dotter! Det skulle jag också vara om jag hade en sån! Jag har däremot en son som jag är otroligt stolt över.. för att inte tala om hans lilla familj. Barnbarn Mona, det är löjligt, det är allt, men det är mest underbart! Allt som alla tyckte innan jag själv hade barnbarn, det var liksom för mycket. Nu är jag själv där. Barnbarnsfarmor är jag och inget är för mycket numera.
  Ser också att ditt tidigare blogginlägg inkl. kommentarerna är borttagna här.
  Så trött jag blir, så trött på att ”folk” inte tar ”saker för vad de är” utan bara vill provocera, ställa till en massa jävelskap.
  Du är stark Mona, du kommer tillbaka, du har så många läsare här så det finns ingen i världen som kan få dig att sluta att blogga.
  Kramar om och ser fram emot massor av härliga inlägg här.

   1. Egentligen borde du inte vara upprörd, men samtidigt förstår jag att du är det. Din blogg, den är en blogg, en blogg där du dryftar dina tankar, berättar för oss läsare vad du varit med om, hur du upplever en massa, hur du ”utelämnar” dig själv och din make, hur du helt enkelt gör att vi som läsare stannar kvar här. Vi vill hänga med i dina tankar, ”höra” om allt vad du går igenom, vi vill känna igen oss själva, sätta likhetstecken, ja vi vil lhelt enkelt uppleva och läsa om det de flesta av oss inte kan uttrycka själva.
    Så, ta det lugnt nu Mona, ta det för vad det är.. och fortsätt att roa oss, fortsätt att underhålla.
    Du är bara så bra!

   2. ok – jag har varit på landet å inte kunnat läsa din blogg – så jag vet inte vad som är bortplockat – ,en dottern är ju en beauty – som sin mama 😉 å till alla läsare säger jag bara – Mona är sååååå trevlig – precis en sån väninna alla vill ha. Jag gick bara in på Bromma blocks å presenterade mej – många skratt hann vi med innan jag var klar att ge mej av 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..