När man hittar knappen

Jag är sur på maken och har precis upptäckt en funktion i min HTC-mobil: ”Blockera uppringare”.

Phraise the Lord för det.

Men nu är telefonen så tyst att jag två gånger varit tvungen att titta på den för att kolla att den verkligen är påslagen.

Peace on earth säger jag bara.

 1. Jag har läst din blogg en kort tid i och för sig, tycker den är ganska fyndig men det här med att hänga ut maken i tid och otid, tycker andra det är roligt? att man bråkar, är osams och visar upp hans olater med skräp och peta i näsan? jag tycker det är dagisnivå och nu läste jag för sista gången.

  Vem har intresse av att läsa sånt? spendera tid på det? jag fattar det inte……..

  1. Nä Heléne, du fattar kanske inte… Då behöver man inte läsa, inte svårare än så! Vi andra, som igenkännande garvar läppen av oss, fortsätter helt enkelt att läsa:)

 2. Men jag har ju sagt åt sig att ladda hem en app till mobilen som gör det där åt dig. Men klart är väl för tekniskt för dig om det tog dig flera år att hitta blocka uppringare…

  1. Allvarligt Heléne, vad är fel? Stick om det inte passar! Fattar inte varför du läser om det inte ger dig något eller att du tar illa upp, men det ska väl finnas folk till allt…

 3. Hej alla,
  Tycker också att du är en skön person och jag gillar din personlighet. Vad jag förstår så är du inte särskilt intresserad av att ha en massa ja-sägare, utan du är som du är, vilket gör hela din personlighet. Däremot tycker jag att det är trist att många här inne går igång så införnaliskt som ett drev, när någon har en avvikande åsikt. Tror säkert att vår kära M fixar kritik, och jag tycker att hon bemöter den på ett bra sätt. Precis som så många andra så förgyller M mina små smygpauser på jobb, men jag blir sömnig när jag läser hur många fullständigt kapar folk längs fotknölarna, som vågar tycka till.

  Mona, du är en frisk fin tjej, och det hedrar dig att du inte matar drevet. Gillar dig skarpt!

  Eva

  1. Jag håller med dig Eva. Att be någon dra/sticka så fort man inte håller med är inte så underhållande. Sen är det ju så att många av oss som hängt här hos Mona länge vet var hon går för och att vi tar henne för det spontana roliga underhållande kvinna hon faktist är. Är man ny här och inte har fattat galoppen så förstår jag att någon höjjer på ögonbrynen. Det bästa med Monas läsare är att dom är MINST lika roliga. Har garvat läppen av mig många gånger då jag läst kommentarerna. Vi kör rejset vi med. Vi är inte här för att ”frysa ut någon” och är det så att någon kommentar är negativt riktad till Mona så kan hon ta det, vi andra kan läsa vidare.

   Gott nytt år alla sköna bönor här inne, för ni är minst lika roliga:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..