Fast här går nog gränsen

Efter ång-reklamen så kommer behå-reklam. Det jag ofta stör mig på i dessa reklamprogram är att de utgår från att man som tv-tittare är dum i huvudet på riktigt. Inget ont om USA, men den här sortens reklam är framtagen för den amerikanska marknaden från början. Och jag undrar i bland om inte alla hästar är hemma hos reklamproducenterna.

Den här bönan i rosa tröja t ex. Hon berättar att hon är MARKNADSCHEF OCH mamma, minsann. Och då är det skitviktigt att ha en behå för att se proffsig ut. Så bra.

width=300

Så det är därför jag känner mig proffsig alltså; för att jag har en svinbra behå? Okej, bra, då vet jag.

width=300

En annan amerikans kärring berättar att hon är polis och ”man vet aldrig vad som händer under dagen, antingen måste jag springa efter någon, ge någon råd, eller guida dem, så då är det underbart att ha den här behån.” Utöver stöd så ger den henne lite klyfta.

Ja, det är ju verkligen skitviktigt att ha en tuttklyfta när man jagar banditer på stan.

Hehe, märks det att jag sitter på Bromma Blocks och inte har ett skit att göra va? (Laddade ned bilderna innan jag drog hemifrån…om nån undrar om jag har en tv i butiken..) Vi har redan kammat hem budgeten så jag sitter av tiden till den 7/1. Igår läste jag en hel bok. Då fattar ni.

Det är astråkigt här så kan ingen komma och hälsa på?

 1. Om jag inte var tvungen att vakta växeln idag (oxå) så skulle jag gladeligen åka till dig i Bromma (typ 22 mil??) på studs!

  Eller så kommer du hit, så går vi på Zumbamarathon ikväll??! Där kan vi släppa fjärilar och skaka rumpa o tuttar till höger och vänster =)). Utan den däringa BHn ovan……

 2. Det är möjligt att Helena från Hägersten halkar dit idag, ska hämta en grej vid Brommaplan nämligen, om en halvtimme, men hon är lite nervös…

 3. Jag håller på och laddar mod till att säga hej till dig på Formex… Jag ska tänka på fjärten då oxå så kanske jag vågar.
  Hmm… måste komma ihåg att säga åt maken att han INTE ska ta upp fjärtdiskussion med dig där på plats….

  Kanske dumt att jag läste upp det inlägget när jag visste att han skulle med till Formex. Han har svåååårt att motstå en bra fjärthistoria.

 4. Men det är ju så låååångt till dig. Minst 25 mil härifrån mäj. Annars hade det verkligen varit asroligt eftersom jag inte har något speciellt att ta mig för. Tur att ekonomin går ihop sig för er för jag skulle nog inte handla så mycket av dig (vår ekonomi haltar lite just nu), men vi skulle ju kunna babbla en massa å du skulle få skratta åt min östgötska (gräslig dialekt I say).:-)

 5. Men jag retar mig mest på den dära reklamen när bruden står i en två nummer för liten bh och gnäller över att den sitter dåligt och så kommer hon ut i en aaaaair bha och allt är frid och fröjd. Nähe säger du att det blev bra av att ha rätt storlek på bh fan det visste inte jag så dumt nu måste jag ju beställa 7 st!

 6. *Harkel* hmm… jag… *harkel* hmmm… jag skrev det här i min blogg för några veckor sedan… *rodnar*

  Skapad av nyinflyttadisolna.se lör, december 03, 2011 12:51:47

  Just det ja! Jag fick totalt hjärnsläpp och köpte en Air-bra från Twin TV-shop. En BH som skulle passa alla. Så bekväm, och inga spännen. Och det går jag på! Hur dum i huvudet är jag då??? På riktigt! Jisses, vilket skit det var. Det enda som stämde var att den var skön att ha på. Men den lyfte ingenting, det var ingen skillnad utseendemässigt med BHn på eller utan. Reklamgranskning tack! Och dryga böter för grova lögner. Vad sägs om spö-straff?

  Dessutom står det att man inte får byta eller skicka tillbaka underkläder om förpackningen är bruten!!! Vad bra att jag läste det på returlappen innan jag provade… NOT!

  Och borde det inte stå en varning när man handlar, typ: Du kommer nu köpa skitgrejer utan någon rätt att lämna tillbaka eller byta. Vill du snabba på processen med att skänka oss stålar utan att få något för det, kan du sätta in pengarna på vårt konto utan att beställa artikeln. Har du stor brådska med att bli av med dina 700:- kan du spola ner, alternativt sätt eld på på dem. Tack för visat intresse din lättlurade fåne!

  Jag ska aldrig handla från TV-shop någonsin och gör jag det ska jag straffas offentligt för att jag är ett pucko.
  Jag ska aldrig handla från TV-shop någonsin och gör jag det ska jag straffas offentligt för att jag är ett pucko.
  Jag ska aldrig handla från TV-shop någonsin och gör jag det ska jag straffas offentligt för att jag är ett pucko.
  Jag ska aldrig handla från TV-shop någonsin och gör jag det ska jag straffas offentligt för att jag är ett pucko.

  Låt stå!

 7. Hörruduru, försök inte påstå att du inte gjort något alls idag. Jag skulle ju hälsa på efter lunchen med mina fina kollegor men då var det fullt med folk i butiken och jag hade inte tid att vänta 🙁
  Bättre lycka nästa gång

 8. Själv blir ja så jävulskt irriterad på att puckona ska ha så förjävla dåliga bhar i reklamen.. Kan ju förstöra hela dan det där! Haha dagens i-land.

 9. Undrar just vad som händer för mig som har sjukersättning? Hur blir jag proffsigare? Får ta mig en funderare för jag har inte köpt någon än men kanske det kommer av sig själv.
  Får se hur jag gör lovar att rapportera effekten om det blir någon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..