När det inte går att vara make-pipig

Om man vaknar i ottan med sån skallebang att man är tvungen att hålla i huvudet med båda händerna, på väg in till badrummet för att i panik svälja två Alvedon…utan vatten och sen hosta upp slem så att man vänder ut och in på magsäcken…

…då är man skitsjuk va?

Och tror ni man kan ligga hemma i sängen och sova bort skiten så tror ni fel.

Upp och nicka sockerdricka. På med sminket, lite glitterkläder och i med mera Alvedon, sen fit for fight för Bromma Blocks.

Fifan, idag är jag inte så kaxig.

 1. Du borde nog ligga till sängs idag. Kan du inte skicka 20-åringen eller maken i stället?
  Har folk råd att handla nåt nu förresten? Vi har det inte utan det blir till att hålla i plånboken nu så pengarna räcker åt minstone halva januari. Sen får man suga på ramarna.
  Ta det lugnt och krya på dig!

 2. Kan inte du göra som din man när han blir sjuk? Pipa och gnälla att nu döööör jag snart så får han åka och ställa sig i butiken? Inte mer än rätt tycker jag! Krya på dig!

 3. Oh ! Inte skönt med skallebang på själva starten av dagen. Fick ett tips som jag provat. Ta 2 Alvedon och en Ipren. Sen är det som om nån har trollat bort värken. Vete 17 hur det funkar, blir väl nån häxbrygd i magen, men funkar gör det.

 4. Jag säger samma som Mats! Som den migränkärring jag är så vet jag dock att inget tar bort RIKTIG skallebang helt men det blir åtminstone betydligt bättre. 1 Ipren och 2 alvedon tillsammans gör underverk!
  Jag har samma problem som du, oavsett hur man mår så är det bara att pallra sig ut i lagårn och mjölka. Finns inget val.
  Ska skicka dig några extra krya-tankar till dig idag och hoppas det hjälper <3

  /Bondmoran

 5. Låter som du verkligen skulle behöva vara nerbäddad istället för att jobba. Hoppas du får ta igen det senare.

  Vad hände med att maken skulle jobba föresten? 😉

 6. Våra ambulanskillar brukar ordinera 2gram alvedon vid transport till sjukan vid ex. benbrott. Jag tror nog att du kan ta det du med för att fixa en dag eller två. Dock blir man inte frisk om man inte vilar lite oxå 🙂

 7. Men huga, du borde vara hemma och vila och krya på dig! Hade jag bott närmare så hade jag erbjudit mig att stå i butiken ett par dagar åt dig.
  Var rädd om dig Mona, det finns bara en av dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..