Hörrni ni som gör förpackningar

MÅSTE billiga cornflakes få såna snik-kartonger att man inte ens skulle komma på tanken att köpa det?! Det står till och med Budget Cornflakes på dom.

Är det någon som blir sugen?

width=300

.Hur tänkte ni här?

  1. Haha, du har rätt!
    Men köp dem ändå och en snygg burk att förvara flingorna i så slipper du se sk*itförpackningen.

    Tack för fantastisk blogg, läser varje dag men är usel på att kommentera.

  2. Jag skulle tro att det är otroligt medvetet och planerat. Men jag håller med dig! Kan vara så att när det ser så ofantligt pissbilligt ut så tittar inte folk på priset..

    1. Jamen det är just det: eftersom paketet inte ser tilltalande ut så köper Jag det inte. Varför ska allt billigt SE billigt ut?

  3. det gjordes en undersökning å bland deltagarna trodde nästan samtliga att dessa bruna tråkförpackningar var nyttigare för miljön – inga kemikalier för blekning & infärgning samt att de förutsatte att dessa förpackningar innehöll ekologiska å miljövänliga produkter…..typ

  4. Visst är det hemskt!!! Jobbar på City Gross i Falun och första gången vi fick hem dessa flingpaket trodde jag att det var ett skämt. sååå jävla fula!! Trodde inte de skulle sälja ett skit men hade fel….går som smör så antar att dom smakar bra. Men måste förpackningen vara ful bara för att den är billig, det är frågan. Det är ju faktiskt så att i de flesta hushåll så är det kvinnan som står för matinköpen och vi gillar att handla med ögat, eller? Hur som helst så älskar jag din blogg, du gör min dag varje dag…God fortsättning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..