Ibland har man röta

Brukar storhandla på CityGross en gång i veckan. Ibland händer att jag glömmer något.

Så då blir det lite akuthandling.

Kommer till kassan och drar mitt kundkort.

”Ledsen Mona, tyvärr blir det en full avstämning för dig idag.”

width=670

Be my guest, hehe..

 1. Japp, jag var redo att göra high-five med personalen på Coop när jag fick avstämning på ett paket blöjor och två liter mjölk.

  De har numera gått över till stickprovs-avstämning. De tar 8-10 slumpvisa varor och läser in. Finns alla med så är det grönt ljus. Otroligt smidigt jämfört med den gången jag hade 6 kassar mat, 3 paket blöjor, en drickaback och en hungrig skrikbebis som ville hem och amma när jag fick avstämning.

  1. När de ska gå igenom hela kundvagnen för att se om man har blippat in alla varor med den egna handkontrollen, eller om man har snott halva affären! Alltså extra roligt då man har tre ynka prylar!

 2. EN RIKTIGT GOD JUL! Till dig och tack för alla skratten, du har förgyllt många av mina dagar sen du börja blogga här, stor kram till dig och försök att ta det lite lugnt också.

 3. God Jul och tack för alla roliga inlägg!
  (jag fik min första avstämning på typ 12 månader igår och hade då bara 5 kassar julmat…)

 4. Ja i det läget blir man glad för avstämningen, sist det hände oss blev det något fel med ett avdrag på servietter så vi fick göra om proceduren en gång till – tur att vi båda varit och tränat och hade kropparna fulla med ”må gott-endorfiner”. Bara att skratta och gilla läget. Lite otur/eller tur att vi just denna gången glömt ta med kassen från bilen och handlat direkt i vagnen för att packa i bilen istället.
  Ha nu en god jul och hoppas du slipper förkylningen!

 5. Har själv råkat ut för en full avstämning när jag endast hade handlat en vara 😀
  Tack för en rolig blogg vill samtidigt passa på att önska en God Jul och Gott Nytt år.

 6. fick även jag avstämning i går… bara 4 stooora kassar och lite löst därtill… men ska inte klaga, brukar ha en bukett tulpaner eller ett par liter mjölk när det hampar sig så det jämnar väl ut sig kan jag tro. Tur att jag var nyäten o på gott humör i alla fall!

 7. Vad är det som du handlat? Pepparkaksdeg? Den ser spännande ut, har bara hittat äckligt (verkligen!) Skogaholms pepparkaksdeg i de affärer jag handlat i. Hade som tur var en pepparkaksdeg Gille i frysen från förra året som vi har bakat pepparkakor på idag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..