När hustrun måste rycka in

Maken är fotbollstränare åt talibanen och ett gäng andra 8-åringar. Han stormtrivs och det sägs att han gör ett bra jobb.

I det jobbet ingår det att hålla matchtröjor, och annat, rena och fräscha.

Så det kan vara bra om han öppnar träningsväskan lite oftare.

width=670

…då slipper han bli överaskad av en rutten banan och tre veckor gamla mackor, som nån av girlsen glömt bort.

Man kan säga att han har tagit mögel till en ny nivå.

 

 1. Tsss.den nivån ligger min son på hela tiden.
  Han har glömt både bananer och diverse frukter i skolväskan till den grad att väskan i princip kryper in i tvättmaskinen av sig själv.
  Han spelar dessutom hockey och har en förmåga att glömma att packa upp väskan efter träning.
  Jag gissar att de flesta har känt ”doften” av gammal blöt handduk men det finns inget som stinker som gamla svettiga hockeyunderställ. precis när mina näshår har vuxit tillbaka hittar jag en två dagar gammal väska med underställ och vips så fräser det till så har näshåren frätts bort igen.

  1. håller med!
   har oxå en son som spelar hockey, och fy f-n vad svettig hockeyutrustning luktar! som tur e slipper vi numera att vara i omklädningsrummen och de har hockeybackar i förråd i ishallen…
   lycka till med mögeltvätten, Mona 😉
   och god jul oxå!

   1. Min son har också back i ett förråd men underställen och strumporna måste ju hem tyvärr. Jag gjorde misstaget att stoppa näsan i hockeyhandskarna en gång (jag skyller på tillfällig sinnesförvirring) och vaknade till igen veckan därpå.
    Det är en jäkla tur att det är roligt att titta på så man får lite lön för mödan 😀

 2. Eller så gör du en kvinnlig sån här:

  I omklädningsrummet till ett av Stockholms hetaste gym står en rad sportiga killar och byter om när en mobiltelefon ringer och en av killarna svarar med högtalartelefon.

  – Ja?

  – Hej älskling, det är jag! Är du på gymmet?

  – Ja.

  – Jag är på köpcentret i Nordstan och har hittat världens vackraste päls! Den kostar 12 000, men är nedsatt från 12 500. Vad tycker du?

  – Ta den om du nu är så fäst vid den.

  – Åh! Vilken tur, för jag har redan köpt den! Jag kikade in hos bilhandlarn mitt emot och provkörde nya Porsche 911 Carrera S. Och jag tänkte, ska vi slå till?

  – Hmm… Ja, varför inte. Men då vill jag ha alla tillägg.

  – Självklart älskling! Då ses vi hemma sen. Puss!

  Mannen lägger på, vänder sig om och säger:

  – Någon som vet vem som äger den här mobilen?

 3. Nej, det där är väl ingenting. Vänta några år, då luktar de inte nyponros efter träning direkt, inte heller gör den ouppackade väskan det. Svettiga benskydd och tåfisiga skor i kombination med blöta kläder och handdukar, bläärk. Jag brukar ta hela den ouppackade väskan och hälla ut i barnens sängar och stänga dörren för säkerhetsskull 🙂

 4. jag kan rekommendera värmegolv där arvingarna lämnar sina väskor – då torkar iaf handdukarna. Det är däremot inte så kul om dom glömmer godispåsen med choklad i på värmegolvet 😉
  God Jul på er alla 🙂

 5. Haha låter som min karl. Kan säga att några månader gammalt fiskbete luktar inte heller så gott, speciellt inte i min nyinköpta kylväska! Jag älskar honom men jag tycker inte alltid om honom 😉

  1. Ha ha, min gubbe har lämnat maggot i kylskåpet några gånger.
   Kan säga att varken maggoten eller de feta äckliga flugorna de förvandlas till efter efter ett tag är särskilt mysiga. De luktar förvisso inget men de är inte så trevliga att ha i kylskåpet.
   Nu har jag förbjudit dem inomhus, de får hellre frysa ihjäl.

 6. Hej på dig!
  Vet du att du GÖR min dag så jäkla bra, jag vaknar åker till jobbet med ett muntert ansikte, sätter mig på frukosten och läser din blogg!
  Jag skrattar så jag gråter, håller med dig i inlägg osv osv.
  TACK för att just DU gör min dag så mycket roligare !!
  Ha en bra jul!!!

  P.s. Kvinnor kan!!!!!
  D.s. Jag e inte feminist bara fr jag skrev kvinnor kan 😉 d.s.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..