Jamen vad skulle jag göra utan er?

Se där ja. Länsförsäkringar och 1500 pengar i självrisk.

Nu andas igen.

 

 1. Skönt! Då kan du ta av dig hjälmen och sätta på måbben igen:) Klart du ska ha kvar din dyra klocka, annars är det ju inte du. Mona med billig klocka och LV väska, nej tack! Mer bling bling till Mona, hör du det Tomtefar.

 2. Lyllos dig 🙂

  Då sambons snuskigt dyra (för oss iallafall) gps och pulsmätarklocka gick sönder ersatte inte försäkringsbolaget den 🙁
  Hade varit bättre att ljuga än att säga att en schäfervalp monterade isär den under ett obevakat ögonblick!
  Sambon skitarg på mig… Jag arg på honom för 1. Hans klocka 2. Han hade lagt den på GOLVET 3. Hans hund!

  (fortfarande sugen på hund? Fö är nu den hunden uppfostrad och drar in egna pengar och det enda han numera kan tänka tugga i sig är kriminella och även grannens lösspringande katter)

 3. Tänk vad korkad man är som glömmer försäkringsbolaget.. Det har jag gjort otaliga gånger.. Tur att det finns några med huvudet på skaft som läser härinne:-) GOD JUL till dig som nu slipper äta bruna bönor:-)

   1. Aj då.. Ja då vette tusan hur du ska göra.. Kanske du skulle ta och unna dig en liten ”korv” med bruna bönor i.. Det är ju trots allt jul:-)

 4. Länsförsäkringar är grymma!

  Men, har du ingen klockförsäkring? Min man har en Omega, när jag köpte den till honom ingick försäkring i ett år. Som vi sen har förnyat varje år. Tror självrisken är lägre på den.

 5. Hejsan!
  Surt med sånna utgifter såhär innan jul. Nu vet jag ju inte hur ni har det men vi har allt samlat hos länsförsäkringar (bank, försäkring o sånt)och då har man rätt till en ”gratis självrisk”/ år. Ett tips att kolla upp om ni har det som vi.
  God Jul!

 6. Hunden lyckades att riva ner min lap top från bordet så skärmen sprack. Lite arg blev jag då datan bara var knappt 3 mån, men ingen fara tänkte jag eftersom jag har drulle försäkring, men inte fan gällde den när det är djur inblandade. Där fick jag för jag var ärlig. Undra om jag ska prova med djur försäkringen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..