Om tjuvar och banditer i butiker

Om man nu ska sno något, varför snor man då inte hela varan, istället för delar av den?

Här ett svindyrt boule-spel i miniformat.

width=764

 Så kul att vi nu får slänga det. Jävla idiot.

 1. Visa maken det så han kan lägga det på reservdelslagret. Det kanske ringer en kund om 10år och ett klot har gått sönder! Då är det bra att ha 4 extra liggande. 🙂

 2. Eller så kan man vakna kl 03.40 av att nån försöker riva huset från utsidan och när man kommer upp ser man en tjuva jävul dra iväg med en av våra cyklar. Bajs arg kan man springa ut i morgonrock och försöka se vart tjuven tog vägen sen kan man skriva på fb om vad man tycker om cykeltjuvar och vad man borde göra med såna…för att få ett svar från 18 åriga sonen…man mamma det va bara jag…då kan man skriva ett skänkes annons på blocket.

 3. Nej, släng det inte…för tänker ni göra det så kan vi ta det till vårt lotteri i vår fotbollscup som vi ska ha trettonhelgen, skitsamma om det fattas 2 klot….Finns ju faktiskt dom som bara är 2 när dom spelar.
  Tack för en underbar blogg!!!!
  Kram
  Cissi

 4. Ja det kan man ju fråga sig, men personen fick säkert inte plats med hela spelet och valde då två bouleklot att fylla fickorna med…han skulle kanske på date.
  Tråkigt!

 5. Det var så många svar på förra inlägget så jag skriver här istället angående julstöket. Jag har kvar att göra: Städa hela lägenheten,handla all maten, få upp julgardiner &dukar,köpa julklappar,baka (tyvär ett måste, min tur i år),hinna hälsa på tre som fyller år (varav två är över 80 så det kan vara sista födelsedagen med dem, inget man hoppar över med andra ord).Detta ska jag göra själv eftersom maken ligger med hög feber.Kommer jag hinna allt? Fan heller, det får bli som det blir. Stressad ?Näääädå inte aaalls. Gör det du hinner Mona och skit i resten.
  Angående din make: Förstår att de orden värmde, han verkar veta precis när du behöver höra det som mest också.
  Förstår mig inte heller på tjuven som stal två klot, såvida det inte var ett barn, de är aldrig logiska 😉

 6. Finns rätt många där ute som saknar bollar…
  Men om ingen ger sig till känna att han saknar sina, så lägg undan dom. En vacker dag kommer dom säkert till användning.

 7. Och så var den här förmiddagen räddad! Även kommentarerna på detta inlägget är roliga, jag sitter och skrattar så kollegan i rummet bredvid undrar vad det är som är så roligt.

 8. Kanske ngn som ville ha Geisha kulor att göra-det-man-ska-göra-med-såna-kulor-liksom. Då blir det liksom litta trångt med ett helt boule-set upp i grottan, liksom.

 9. Då jag hade butik snodde någon Jesusbarnet i julkrubban. Vi plockar faktiskt fram den varje jul (med en liten ful tomte som vikarierande Jesusbarn) som en liten påminnelse om hur lågt människor kan sjunka.

 10. Känner igen det där från jobbet. Sååååååååååååååå många gånger som man har hittat halvtomma förpackningar. Det bästa va när vi hittade en portabel dvd kartong. Allt va borta förutom själva dvd:n…..

 11. Tänkte också (som det redan kommenterats) att släng dem inte, kan ju komma fler bolltjuvar och då kan ni kanske plocka ihop till ett helt set iaf… Synd med folk som inte lärt sig skilja på mitt och ditt iaf! 🙁

 12. Nä, inte slänga,
  Du kan väl lägga dem i någon stor kruka med vintriga blommor (typ en, lite granris och lite mossa – så dr som Ernst gör) utanför ytterdörren och låssas att de är del av ett ”bling:igt” arrangemang… man använder ju vad som helst i sånt’ ju…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..