Böda camping på kanal 5

I am mållös.

width=300

Herrejesus, jag måste ut bland människor lite oftare tror jag.

För jag har glömt bort hur dom fungerar.

 1. Ja i alla fall om du åker till Böda eller någon annan stor camping. ett folkslag för sig. Provat lite smått men reste snabbt hem. nej tacka vet jag hotell. är det semester såär det

 2. Ähh… Fungerar..??? och du har sett på Böda Camping..!

  Där är det väl INGEN som är med som fungerar! och framför allt inte dom vraken du tog skärmdump på..

 3. Sambon tittar på programmet varje vecka trots mina kommentarer om den samlade intelligensnivån på denna camping OCH dom som tittar på det…har sett små doser o blir nästan rädd.

 4. Jag var skitstolt och nöjd med våran tattartermos med tillbehör tills vi såg Böda camping på TV och upptäckte att våran tjock TV modell liten är hopplös omodern när de som tältar kommer med projektor och en 72″ duk!

  Men som campare 2010 slapp man de värsta orginalen då vi nog var värst själva med husvagnen, V70 och 4 st schäfrar = folk visar respekt och håller avstånd!

 5. Jag har sett samanlagt en kvart av detta program (utslaget på flera veckor) så min uppfattning kan vara lite skev ..
  Min man däremot tycker det är coolt program (vet inte om det säger mer om honom eller om mig som är gift med honom 😉 ) men han sitter mest som en fågelholk och förundras över människorna.. Han hotar med att vi ska börja campa. Han vill uppleva detta på nära håll! Men serru då får han åka själv!!

  Men det är väl tur att vi alla är olika.. tänk så tråkigt vi skulle ha det annars!

  Kram

 6. Hej! I väntan på ett trevligare resmål att blogga om, kanske du kunde campa en vecka till sommaren? Skulle älska dina rapporter. : )

  1. Du, hellre hos dig kan jag säga. Var bor du. När jag var 15 blev jag tvångskommenderad till min pappa i Mörbylånga. I 6 månader…..vinterhalvåret. Not so fun..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..