Smakråd please

Jag håller på att planera inför våra januarimässor i Sverige och Norge. Som ni gamlingar här vet så är vi även grossister inom presentartiklar/heminredning. Och ni vet också att jag var i Indien i våras.

Då blev jag kär i dessa plåt-tuppar. Dom är jättefina och jag tänkte köpa hem en container. Och får jag inte iväg dom till butiksinköparna i januari, så kommer jag stå på Trädgårdsmässan i vår. Eller ja, det kommer jag nog göra ändå, för det är skitkul att få träffa er så kallade slutkonsumenter.

Så kan ni komma med kommentarer tack. För jag litar på er. Alla utom Anna på Teddykompaniet får svara eftersom hon blir galen på mig och mina idéer.

 width=221width=300

width=300width=248

width=190width=178

Dom är mellan 20-40 cm höga och handmålade.

Sen vill jag ta in dessa vattenkannor. Tyvärr så suger fotot eftersom jag tog med mobilkameran.

width=670

 Dom är verkligen jättefina i verkligheten.

Så, vad säger ni, ska jag satsa?

Uppdaterat:

Maj gadd som jag älskar er. TACK för era åsikter. Det här är skitviktigt. Mera, mera tack!

LOADING..