Vitlöksorgasm

Om man tror att man är smidig som äter plenty av vitlök och först efteråt kommer på att man ska till tandläkararen dagen efter, well, då sitter inte alla indianer i kanoten. Klicka sig lite på bilden tack.

width=670

Jag åt så mycket vitlök att när en yttepytte-prutt råkade ramla ut så var jag tvungen att hålla andan för att inte dö. Sweet Lord. Men straffet lät inte vänta på sig hos tandlälkaren i morse:

För 3800 kr senare var jag färdig med tänderna för i år. 800 för tandvård, 3000 för sveda och värk.

Tror fan det när till och med sköterskan var tårögd då hon satt över mig med sugslangen. Stackarn.

Och till lunch idag åt jag gårdagens rester. Som jag toppade med en hel ugnsbakad vitlök. Igen. Jag kan meddela att det känns som om jag svalt en turkisk bergsget.

Nämen om man skulle ta och förföra maken lite. Med nyrakade ben.

 1. Alltså, Mona, du får mig att skratta!! Vore det inte för att resten av familjen redan gått och lagt sig så skulle de nog undra vad jag håller på med..
  Dagens ros till dig för att du förgyller en grådassig måndag.

 2. Ska du lyckas förföra maken får du nog mata honom med en ugnsbakad vitlök också så han inte känner hur du ”doftar”, Eller så får du bara andas inåt. I annat fall hjälper nog inga nyrakade ben i världen.

 3. Du är för underbar Mona som bjussar på dig själv och får mig att le flera ggr per dag när jag läser dina inlägg. Fortsätt i samma anda, jag kommer vara din blogg trogen.
  Ha en bra Lucia!

 4. Hihi, du och dina uttryck… ”alla indianer i kanoten” 🙂 ”Alla ponnies i stallet”…och ”alla besticken i lådan” har jag hört…och att ”hissen inte går ända upp”. Men den här var ny. Den spar ja…den kan ju behövas om nån har en indian på rymmen 😀

   1. Åh, perfekt! Precis vad jag ville veta när jag såg bilden. Jag har fått två maffiga vitlökar från Spanien som jag tänkte stoppa in i ugnen. Fast jag får nog vänta tills på fredag… eller lördag 🙂 Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..