När män ALLTID är tröttare än kvinnor

Det är ju jefligt märkligt. Jag har stått i butiken idag och vi har haft försäljningsrekord, och även om jag drog vid 16.30-tiden, alltså före stängning, så är jag fullständigt slut.

Maken har haft fotbollscup idag. Fyra matcher.

När jag kommer hem så ligger han och sover på soffan. 17.30 väcker jag honom och säger att han måste åka och stänga butiken (kl 18.00). Han blir skitsur:

Vadå, ska JAG?!”

”Ja, jag orkar inte, är helt slut och jag står 8 timmar i morgon!” (Söndagar är bästa försäljningsdagen dessutom.)

”Jag mår inge bra, jag är skittrött!”

Och stensur på det.

Rätta mig om jag har fel, men inte är det väl så att TRÄNAREN är med och springer på matcherna? Han står väl vid sidan av och möjligen anstränger sin mun.

Så glöm att jag åker och stänger för nu går jag ut i köket och hämtar en flaska champagne. Min älskling Tina är på väg.

 1. Var förbi din butik och köpte adventskalendern du så snällt lagt undan till mig. Lång väg för en adventskalender då jag bor i Haninge men det var det värt då min dotter kommer bli så glad. Synd att du inte var där så jag fick tacka dig ordentligt men tusen tack för att du la undan en och för rabatten.

 2. Ojojoj… Känns inte det där igen. Idag har jag julhandlat, köpt och släpat hem en julgran, hämtat julpynt på vinden, lagat en stek med tillbehör, diskat grytorna, dammat och dammsugit samt tvättat och hängt tre maskiner smutstvätt. Min sambo som suttit framför datorn sen 10 imorse då han klev upp orkar inte plocka ur diskmaskinen eller hjälpa mig med julgransbelysningen. Jävligt bitter är jag idag. Karljävlar!!!

 3. Amen!!!

  Jag läste inlägget, lämnade över telefonen till maken som sitter intill i soffan (vaken förvånande nog). Maken läser utan att varken säga ett ord eller ändra min och lämnar tyst tillbaka telefonen.

  Tystnaden = han inser att det var sanning.

  Tack!!

 4. 1: makens jobb är alltid mer utmattande
  2: om du möjligen får för dej annat så gäller: högst lön är mest utmattad
  så det så barasattduvet 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..