Stig-Helmer, skumpa och nya bekantskaper

Ikväll var jag på ett litet event där Lasse Åberg och Ronny Svensson, ni vet film-Ronny, presenterade sin bok Stig-Helmer Stories.

Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte var så där jätteintresserad av boken. Filmerna i sig är kultfilmer, den senaste i raden har ju premiär på juldagen, och ett must-have-seen för oss svenskar. Men mer än så har det inte varit. Tills jag faktiskt tittade i boken och upptäckte att det är ett stycke svensk historia, och dessutom jefligt rolig.

Både Lasse och Ronny gjorde var sitt avtryck i den också.

width=169

width=169

Lasse Åberg och Janne Schaffer, som spelade några trudilutter, berättade anekdoter från alla år, så trevlighetsfaktorn var hög.

Dessutom presenterades jag för två tjejer som var h u r trevliga som helst. Tack en annan Anna och Marre för en mycket trevlig kväll! (Vi syns i möra!)

Som alltid på såna här tillställningar så serveras det dricka. Jag brukar sällan bry mig eftersom jag oftast har bil. Idag fick jag smaka på det här;

width=169

Mousserande vin, Casa Rivas, från Chile och jag blev överraskad på riktigt över hur gott det var. Så gott att jag tiggde till mig en hel flaska. Eller rättare sagt, min hallick fixade det åt mig och jag börjar få en inblick i hur marknadsföring går till!

Väl hemma så sladdade jag in på Systembolagets hemsida för att läsa mer om den och blir väry förvånad över priset; 69 kr! Den här kommer jag dricka till vardags i sommar, lätt!

Japp, det var min måndagkväll. Imorgon startar jag med champagnefrukost på NK.

Jobbigt liv man lever.

LOADING..