Ja just det, jag har ju tydligen en trädgård också

Är det det här man kallar vinteräpplen?

image

Att sorteras under avdelningen: ”När ska jag hinna sköta det också.”

 1. Skön inställning. Jag panikade. Kände mig oduglig som förortsbo.
  Sålde huset.
  🙂
  Höst- och vårbruket nu förtiden har tagit mindre än en timme… *njuter*

 2. Du vet väl att trädgårdshjälp går under RUTbidrag va…
  Har en kompis med världens finaste trädgård. Hon lägger en femhundring i månaden och den är alltid på topp.

 3. Säg inte att det är din karl som har varit på det där trädet oxå? Det fullständigt skriker ”beskär mig! Men rätt denna gång!”
  Det finns nog lite löst fôlk som kan tänka sig att trimma dina träd för lite stålar, när man inte har tid och möjlighet (och kunskap) själv att göra det. Hade jag inte varit småbarnförälder och konstant uttröttad hade jag kunnat komma och göra det, för jag älskar att beskära äppleträd (alla har sina störningar).

 4. Du är ju sann djurvänn……………lämnar äpplen till dina små älsklingsfåglar, så att dom sjunger fint för dig till sommaren.
  ELLER HUR?????????
  Camilla

 5. Äh, se det som att du har lämnat kvar äpplena på trädet så att fåglarna ska ha något att äta. Då behöver du inte alls ha något dåligt samvete. 😉

 6. Jag tycker det är vackert, speciellt när frosten kommer och ramar in färgen på äpplet..
  Med risk för att verka för puttinuttig, nu skall jag langa in den smutsiga disken i ungens rum.
  Svårt att ställa in i diskmaskinen tydligen, hämnden är ljuv, he he..
  Ciao bella, håll några Coffe-muggar åt mig, lovar att komma förbi i veckan!

 7. Äsch skit i äpplena! Jag bryr mig inte om min trädgård alls, det gör min gubbe så han är både min God Man och trädgårdsmästare och rörmokare och bilmeck…. och faktiskt kock 😉 Så jag diskar och tar hand om tvätten. Vilken bra fördelning va? 🙂

 8. Men skämmes.
  Lite äpplen bör du väl hinna med?
  Stig upp en timme tidigare & kämpa litegrann.
  Snabbkoka sen lite äppelmarmelad att bre på toasten som du givetvis serverar din hårt prövade make till frulle.
  Hur svårt kan de va?

  -Moouuaaahh!!!!

  1. ”lite äpplen bör du väl hinna med?” Skaruhaspö! Jag har ÅTTA äppelträd! Vassego och kom hit och ta för dig bruden!

 9. Men det är ju fåglarnas mat över hela vintern! Mina gula äpplen sitter också kvar och drar till sig många olika sorters fåglar! Ja, jag erkänner har inte koll på vilka sorter det är heller!

 10. vackra äpplen i träd – ser ut som julgranskulor. Å sen alla pippiar som blir på lyset av jästa äpplen – man kan ju samla alla äpplena å åka till ett musteri å så har man äppeldricka hela vintern 🙂 bara lite jobb 😉 själv har jag eldat upp nästan alla mina äppelträd – det värmde gott 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..