Efter en arbetsdag på en lördag

Med värken from hell i fötter och röv, efter 8 timmar stående/sittande så stapplar jag förväntansfull in i huset 18.30 i går kväll. Maken skulle ju laga middag och jag möts av doften från 80-talet:

20-åringen saved his neck, so to speak, eftersom hon var sugen på Jakob Flygare. Och eftersom det var tillräckligt länge sen som jag åt den, så det var faktiskt gott.

Efter middagen går jag in i badrummet på entréplanet. Tillika makens badrum och gästtoalett. Och börjar fan nästan grina…när katten är borta liksom:

width=169Maken är fotbollstränare åt ett gäng 8-åringar och badrummet har förvandlats till ett permanent omklädningsrum och bollförvaring. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Just det ja. När jag stod i butiken så blev jag svårt sugen på grillchips, så jag ringer maken och ber honom handla det. Och INGENTING annat.

En stund senare så rasslar det till i mobilen:

”Fan vad grllchipsen har blivit dyra!”

Blir man nå’ trött eller?!

Idag tror jag att jag ska vara ledig. Hoppas jag. För jag har jour. Det vill säga: blir det för mycket kunder så rings jag in. Tänker ägna dagen åt att julpimpa huset. För jag har fortfarande inte fått fram adventsstaken. Bad housewife..

Ni då, vad gör ni idag?

 1. Åh, det var längesedan man åt den rätten. Men det är gott…om man tar bort bananen.
  Hoppas du slipper åka in till affären idag. Här står det barnkalas på schemat idag. Sonen fyler 10 år och ska ha laserdome kalas.
  Ha en bra dag Mona önskar Jessica/Kungsbacka som gått ner 26 kg nu sedan op.

 2. Och vad är en Jacob Flygare? Det ser ut som ngn form av lasagne, spenat o skinka (ehum den lasagnen existerar inte i italien förståss)

 3. Här ska det inhandlas mammabrallor för mitt nuvarande par har spruckit.. No comments. Sen ska det bakas pepparkakor. Gjorde en deg i förrgår och när jag tittade till den förut så hade mystiskt nog krymt en hel del… Konstigt det där.

 4. Jag har precis klivit upp ur sängen 🙂 Sitter och försöker bli vän med min nya iMac.
  Annars ska jag nog försöka städa av lite idag och plocka fram adventsstakarna, det har inte blivit gjort här heller…

 5. Julkortstillverkning
  Julmarknad
  Nk:s skyltfönster
  Baka julgodis
  Stupa isäng med vetskapen om att jag åtmintone varit en bra mamma en dag det här året!

 6. Är dag blir det lyx. Syrran droppar in på en fika i eftermiddag. Vi träffas ca tre gånger per år. Det går alltid till på samma vis.
  Hon skickar ett sms vid 10.00 Är på väg till Ikea i Sundsvall. Kommer in på en kaffe i eftermiddag. Vill bara ha en slät. Vi har bråttom
  Man ta vad som bjuda

 7. Jag har just åkt båt ut till sommarhuset för att se om det står kvar efter förra veckans orkanvindar på västkusten. Idag är det bara jätteblåsigt och småregn… Men huset och bryggan mådde bra, det är det viktigaste! Nu längtar jag efter varm choklad!

 8. Hej Mona! Läser din blogg ofta och har NU kommit fram till att det måste ju vara DU………….synd att du skulle vara ledig idag………….tänkte ta en tur till Bromma Blocks och passa på att se om du var där……….
  Kram från Lena H&M………….ja det var ett tag sedan………23 år eller nåt ha,ha.

 9. Tips till maken:
  I sonens fotbollslag får varje kille SJÄLV ansvara för sin boll, och att den kommer med till varje träning. Tränaren slipper således husera ett gäng bollar mellan träningarna.
  Bättre för husfriden också… 😉
  // Lena

 10. Fan vilken rolig blogg du har. Grymt nöjd att ja hittade den! Hälsa din Karl att han skulle prova handla i Sälen. Jag lovar att chipsen skulle kosta minst 10 kronor till per påse. Så man kan ju säga att han har ”sparat” pengar egentligen. Om man tänker lite annorlunda 😉
  Ha det bra och tack för din fantastiska blogg
  Kram Jenny

 11. Jaa… Har precis slagit ner röven i soffan efter en spontan resa till Ikea. Nytt soffbord men som vanligt är det något förbannat fel på sakerna! Eller så är det jag som inte kan.. Eller jag kanske ska säga mannen. Reklamation imorgon! Annars har jag tillbringat dagen med City gross och städat, som vanligt med 2 orkaner, en halv meter höga.

 12. Jag fick ta hand om kärmors (kär svärmor) biljett till Dr Glas på Dramaten med efterföljande måltid å trevligt prat med måster (kärmors syster) 🙂 🙂 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..