Nån som vill hänka på?

Nästa vecka är jag bjuden på två event:

På måndag kl 17.00 är det releaseparty för Stig-Helmer Stories, Sällskapresan you know. I goodiebagen hittar du bl a boken och soundtracket till filmen.

width=2378

På tisdag är jag bjuden på champagnefrukost på NK där en Mumin-utställning ska äga rum.

width=568

Jag har fått det stora nöjet bjuda in 10 stycken bloggare på vardera event, alltså inga läsare utan du måste ha en blogg! På NK-eventet får du gärna ta med dig ditt/dina barn och där får du en grym goodiebag med bland annat en samlingsmugg från Ittala.

…så först till kvarn! Maila mig på monasuniversum@gmail.com

 1. ähmenfifan att man har så långt ner till Stockholmia….. Stig Helmer is da shit och goodibags – ja man är väl ingen kärring om man inte önskar sig sånna eller? 😉 (jag förutsätter att det är massa skoj ätbart och andra fina presentar i domma däringa goodisbaggarna!) 🙂

 2. Oh no, jag som älskar Mumin men som bor so far away !!! Men skicka mig gärna en goodiebag så ska jag blogga om den och göra reklam för dig och ditt fina företag *blink blink*
  kram monika

 3. Alkohol och barn. Bra kombination där. Och jaaaaaa jag fattar att ingen kommer att bli full där men ändå. Varför behöver man bjuda på alkohol på ett event som vänder sig (delvis) till barn?

 4. Tack Mona för din härliga blogg. Sitter på ett lyxigt hotell i Punta Cana, Dominikanska republiken och läser, kan inte ens i Karibien vara utan din humor! Här är det över 30 grader varmt, solen skiner men det kommer små svalkande regnskurar ibland.
  Hälsningar Roger

  1. Tack själv. Men du kunde ha utelämnat övrig geografisk information! Det är väl aldrig så att du jobbar inom hotellbranschen och behöver en piccolo nästa gång. Jag bloggar nämligen svinbra från lyxiga hotell serru.

 5. Fantastiskt erbjudande Mona! Rolig grej. Jag trodde du skulle bli neeeerskriven ang alkohol och barn, men det var bara en som inte kunde hålla sig 🙂 Hoppas ni får det mysigt och roligt!

 6. AAAHHHH va fan Mona. Min absoluta favoritfilm är ju Sällskapsresan…Försöker få alla jag möter i finland att fatta att det är en av världens bästa kultfilmer. Då får du biljetter till ett event med honom och jag kan inte ens tävla om det för att jag är fast i finland och har jobb och examen på gång i samma veva..morr!

  Hoppas ni får kul i alla fall 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..