Veckans produktplacering

Nytt från Yankee Candle:

width=577

To die for. På riktigt.

 

  1. Hittat och hittat, jag gick in till en blomsteraffär i Bromma Blocks, som har Yankee, och bad henne beställa hem. Bra kvinna reder sig själv you know. Puss puss, och hälsa hemkomlingen.

  1. Jag köpte mina i en blomsteraffär på Bromma Blocks. Sök på deras hemsida efter leverantörer. Tror att man kan beställa där som privatperson också. http://www.manssons.se, om jag inte minns fel. Den doftar…hmm, svårt att säga, men den är sjukt good. Jag gillar distinkta dofter men inte blommigt skit. Älskar klassiken Cotton, eller vad den nu heter. Hon i butiken sa när jag kom ”ja, vi stod just och pratade om hur himla gott den här luktar!”.

 1. Jag vill bara ha vanilj doftande ljus. Tyvärr har ikea blandat in choklad i sina. Ren och fin vanilj ska det vara annars blir det hederliga odoftande saker 😛

 2. Var förbi en butik i Atlantic City med bara dessa äckel. Höll på att kräkas av alla stinkande ljus. Noterade för övrigt att de bara är hälften så as-dyra där borta.

  1. Förbi var ordet för du stannade ju utanför när jag och Terroristen gick in.
   Det första hon sa var att ”mamma det luktar illa här” och sen gick hon ut till pappa.
   Det var lite mycket med en hel butik med bara doftljus!

    1. Shoppade inte alls, då jag inte är nån direkt fan av doftljus. Hade kanske köpt något litet om jag hade haft någon koll på nån doft jag ville ha. Nu blev det bara för mycket!

 3. Nytt vet jag väl inte direkt, men den luktar verkligen underbart!!! Fast nu i juletid ska du nog pröva Spiced Orange (KAN ha skrivit det tidigare), Apple cider eller Pomegranate cider. Doftar jul i hela huset ( +poäng??), lovar´t!! Sen har Affari några dofter som är finfina oxå – Watermelon, Cinnamon och Lily of the Valley (liljekonvalj) Pröööva!!!

  Många kramar från Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..