Jajajaja, dagen so far

..jag hinner ju i n g e n t i n g .

 

Köra personal till Bromma Blocks.

Hämta mera ljus från Dlight, de säljer som smör.

Åka tillbaka till Bromma Blocks med dom plus en massa andra varor från kontoret.

Järnet till talibanens skola för vår månatliga lunchdejt. Chili con carne. Jättebra för magen hej och hå.

Fixa present till en mycket omtyckt personal som slutar idag.

Kolla med leverantör var i h-e våra plädar är någonstans. Hoppsan, fastnade i Östersjön-stormen, men nu på väg. Kunder galna.

Ringa annan leverantör i Sverige och fråga ver i h-e vår jätteorder på glas är. Se där ja, kommer i morgon för blixtsnabb ompackning till Norge.

Ringa en tredje leverantör och fråga var i h-e keramiktomtarna är. De skeppades igår.Tack så mycket.

Maila Kina och fråga var våra textiltomtar är. ”On the plane this week”. Thank you very much.

Beundra våra nyss anlända specialgjorda ljuskronor som är beställda till Taxinge Slott. Och önskar att jag kunde ha mer tid över till försäljning för dessa stora kronor skulle passa extremt bra på hotell, restauranger, slott och konferensgårdar.

Skriva en fiffig text om våra halmprodukter, som ska publiceras på en storkunds hemsida.

Regga inkommande ordrar. Det regnar in ordrar från privatpersoner. Jag måste dra igång en Design for Home-hemsida, där vi kan sälja direkt till privatpersoner. Jag har ju reggat domänen och fixat en logga, men tiden, give me some more tiiiid!

Klockan är 12.10 och ni tror att jag har tid att blogga, va va va?!

  1. Och det var ju typiskt att det var idag som jag hade ett ärende till Bromma Blocks. Hittade butiken men ingen Mona. Nu förstår jag varför…

      1. Nämen nu förstår jag: hej Maria! Jo vet du, Catrine jobbade i 1,5 år och vi lärde känna varandra ganska bra och hennes insatser har varit ovärderliga. Med lite tur så kan vi återanställa henne. (Vi har precis fått in en hotellkedja, så who knows!)Tyvärr så kunde jag ju inte skicka blommor till dig, som jag hade tänkt då du åkte på två veckors semester. Och nu är det lite försent för det. Ha det bra och lycka till framöver! Sura miner är ingenting vi vill se här. Eller höra nån annanstans (internet är en enda stor skvallerhörna vettu).=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..