Jag och mina toahistorier

Jag står ju här i butiken varje dag mellan 10-15 och då vi endast hyr golvyta så har vi således ingen personaltoa.

image

Lyckligtvis så är jag typen som kan hålla mig en hel dag utan problem.  På vardagarna så är det inte lönsamt att jobba två personer. Ja, ni hajar upplägget.

I morse blev det lite bråttom. Typ jättebråttom, så jag hann inte gå på toa. Tänkte att ”äh, det är lugnt, man har ju varit nummer 2-nödig förr utan problem!”

En timme efter öppning så är jag tvungen att stå blixtstilla bakom kassan utan att så mycket som röra en enda muskel. Och det går ju bra. Tills en kund påkallar min uppmärksamhet längst ned i butiken. Jag går ned till henne med benen i kors så mycket det bara går utan att jag snubblar över dom.

När vi går tillbaka till kassan för betalning så är jag svimfärdig och tackar Gud för att jag är en naturbegåvning när det kommer till knipövningar av rektum..att jag har sluppit göra dessa. Kunden går iväg och vid det laget ser jag dubbelt. Jag har 30 meter till de allmänna toaletterna så jag tar mobilen och stapplar iväg. Lämnar kassan och kortapparaten helt öppet för alla tjuvar och banditer. Går förbi mobiltelefonbutiken, som ligger bredvis oss, och ena snubben där vill small-talka lite. Jag känner att jag faktiskt där och då kommer bajsa på mig. Precis då kommer en kund och han släpper mig och vid det laget är jag förmodligen lila i fejset.

Jag kastar mig in på toa, upp med klänning, ned med strumpor och ja jeflar i helvitti vad det var i sista sekunden.

Två sekunder senare öppnar en gubbe toadörren…som jag GIVETVIS glömt att låsa. ”Oj, ursäkta” säger han och drar igen dörren. Jag förbannar modet med att ha unisextoaletter och hoppas att gubbfan inte dog av lukten. För det hölla jag på att göra.

Räkor verkar vara mindre bra för luktsinnet kan jag meddela.

 

 1. Haha, jag kan riktigt se det framför mig!!
  Nu har vi toabilder båda två på bloggen, min dotter tog toabilder på mig för någon vecka sedan och sa att ”de vågar du ALDRIG lägga på bloggen” vilket inte är rätt mening att säga till mig….
  Eller kanske precis rätt beroende på hur man ser det…

  De åkte in fortare än kvickt!

  Kram på dig och du – lås dörren nästa gång 😉

 2. Hahaaaaaa, Mona du är ju heeeelt underbar. Lova att du aldrig slutar blogga för då blir livet så himla tråkigt för oss. Älskar dig!

 3. Jag tillhör ju tyvärr dom som inte kommit ur kiss och bajsåldern trots mina 46 år så tycker detta är hysteriskt roligt att läsa och tårarna rinner för fullt!! Tack för Du bjuder på dina bajshistorier, det händer ju trots allt alla att man hamnar i denna situation, fast alla delar ju inte med sig av dessa historier!!!

 4. haha, been there done that! Har precis samma i min affär, vi är enda affären på hela köpcentrum (fast vi har väggar) som inte har toalett!! visserligen får vi ringa efter vakterna om vi måste gå men hur roligt är det o ringa: hej kan ni passa affären lite jag måste gå och göra nummer två…. Men partyblåsa har man ju fått så alltid nåt positivt 🙂

 5. Akta dig så du inte gör samma sak som min pappa gjorde när han var ung. En gång när han åkte buss så var han så nödig så han trodde han skulle dö. Han står där och kniper och kniper så mycket så han tillslut svimmar. Självklart släppte ju trycket och han bajsade ner sig totalt! Folk trodde han hade fått ett EP-anfall och ringde så klart ambulans…Så stackarn fick ligga där nerbajsad och läkaren undersökte honom för ena med den andra..Han skämdes så, så han vågade aldrig säga att anledningen till att han hade svimmat var att han hade varit så bajsnödig:) En tankeställare bara Mona! Tack för en suverän blogg, kram!

 6. Du kunde hållt Dig till jag kom så hade jag roddat butiken 🙂

  Najs to meed you again, även om jag missade tisdag med en hel vecka…. Nästa gång blir det skumpa och lunch kanske?

 7. Känner igen mig… jag fick tvärvända från tvärbanan och ila hem igår och kom inte iväg igen ….
  Och ingen kom in och ”hjälpte till” bakom kassan medan du skötte ditt?

 8. Hahahahaha precis min humor. En kompis till mig blev så bajsnödig när han var på demonstration av ett hus, alltså en ”byggsats”.
  Gick in och gjorde sitt på toan och kom sedan på att det var ingen ikopplad toa så han kunde inte spola utan bajset låg på golvet, fast i toastolen. Fick smita iväg innan den guidade turen kom till toaletten……

  Såg du att jag kommenterat din wishlist…

 9. TACK MONA! Tack djävla mycket! Detta händer ALDRIG mig, aldrig. Men två timmar efter att jag hade läst inlägget så hände det på gymmet. Okej det var ingen unisextoa men när man precis håller på att torka sig… ja du vet särar på benen så öppnas dörren. I samma sekund visste jag att det ditt och enbart ditt fel ;-),

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..