Talibanen och kärleken

Liksom alla andra småbrudar i 8-års åldern så har talibanen länge varit kär i Erik Saade och pojkarna i den genren. Så har det varit i ett par år. Som det ska vara med andra ord.

Men, det verkar som jag har närt ett annorlunda exemplar vid min barm, för sedan några veckor tillbaka så tillbringar hon varje lördag med att titta på ”Så mycket bättre”. Det är inte tu tal om Disneytime och de andra barnkanalerna. Och i förra veckan deklarerade hon högtidligt att hon blivit kär. På riktigt. I ingen mindre än E-Type.

width=221

Och som jämngammal med objektet ifråga så känner jag kanske att, där gick nog gränsen. Jag talar diskret om att han är lika gammal som mamma. Men nejdå. Det hjälpte föga. Igår säger hon: ”Mamma, jag tror att jag är jättekär i Martin på riktigt!”

Den bästa mamman i stan ser då lite obetänksamt  till att månadens bomb briserar:

Du, vet du om att han bor här?”

”Vadå?!”

”Han bor snett nedanför Fridas hus på Alviksvägen.” (En spottloska från oss.)

”Åh mamma, kan vi inte gå hem till honom?”

”Ehh, nää, man kan inte gå hem till människor man inte känner.”

”Men mamma, jag vill träffa honom! Åh vad synd att jag inte visste det på halloween. Men mamma, då kan jag gå påskkärring till honom, DÅ får man ju ringa på!”

Och med tanke på hennes nedärvda envishet så har jag en känsla av att ett hus kommer vara till försäljning inom kort.

Stackars man.

 1. Vilken lycka! Jag hade kutat dit fortare än kvickt då jag fortfarande grämer mig för att jag var i London när min förening hade honom som gäst på ett disco! Dåvarande pojkvännen, numera make, fick träffa honom och jag satt och svor på planet till England. Dock hade jag tjatat till mig resan med mina föräldrar så det var bara att åka, surar än idag!
  Och nu slog det mig hur jävla gammal jag är…..

 2. HAHAHAHAHAHAHAHAHA
  Påskkärring på Halloween, jag skrattar så jag gråter.
  Jag vet att det inte var poängen men jag som ser Halloween som det bästa på hela året tycker att det är det mest opassande jag har hört!

  Hoin kan ju gå påskkärring i vår 😉

 3. Haha åh vad härligt! Jag har haft en e-type crush i sisådär 10 år nu å inte försvinner den inte! 🙂 Jag kan hänga med helt frivilligt som en något äldre påskkärring när det närmar sig!! 🙂 Har inte kommenterat alls här förut men hittade hit när du kom till bloggfamiljen och jag är här för att stanna, du är toppen!! 🙂

 4. Alltså, din blogg är underbar. Hamnade här av en slump när jag tittar i Viktorias ganska ofta. Nu är det dig jag tittat in hos helst. Älskar matbloggar (todde jag) men när jag inte fick mitt lystmäte mättat så gick jag vidare. Vilken lycka. Och lätt att skriva till dig oxå. Här får man hålla i hatten idag för det blåser en hel del. Bor i Kungsbacja på västkusten.

  Du är ju hur snygg som helst och har varit duktig och gått ner en massa i vikt. Varför har du alltid ditt hår uppsatt när man ser dig på kort? Släpp loss det ibland för det hade passat din personlighet ännu bättre. Ser fram emot nästa inlägg.

  1. Anette. Du är my new best friend! Nämen allvarligt; tack så jättemycket för fina ord! Att jag inte har håret utsläppt är en ovana. Jag har haft jättelångt hår i hundra år, men efter GBP-operationen för 1,5 år sen så tappade jag hälften, och det som var kvar blev asdålig kvalitet på. Så nu håller det på att växa till sig igen, men är fortfarande inte bra. Så då tycker jag det är jobbigt med utsläppt hår. Det ser risigt ut fast det klipps var 7:e vecka.

 5. Tack för informationen att han bor i Bromma. Tror jag skall bege mig dit och lämna in en offert 🙂 Här är också en som är lite småkär i honom, men då är jag ju 34 år. Alternativt får man väl ta en sväng till Restaurang Aifur i Gamla Stan.

 6. Jag kan också följa med, bara jag slipper klä ut mig till påskkärring! Kan följa med och hålla talibanen i handen om hon skulle bli nervös. Visst får man dela ut påskpussar då (till Martin alltså)?! 😉

  1. Så bra, hon kan behöva lite stöd. Jag kan stå en bit ifrån och dokumentera klasen av desperata kärringar, och en liten taliban!

 7. Asg* Mona, du är för underbar! Det är så härligt att få skratta loss med dina inlägg 🙂 hoppas jag hinner in en sväng till Bromma Blocks, då jäklars kan jag agera bodyguard till din bock (halmbocken alltså) om fler pillriga småungar har svårt att låta bli den…

 8. Stort asgarv!! Tack för en underbar blogg, har fått många skrattanfall tills tårarna forsar. (speciellt ”att vakna av sin egen prutt” syrran tycker att det var roligt att det fanns fler än jag som kan det…) Jag följer gärna med till snyggingen som moraliskt stöd!!! He´s the man!

 9. Haha, vad typiskt att han bodde i eran stad då 😉
  Min dotter som nu är 22 var för bara några år sen faktiskt ihop med en man som bara är några år yngre än mig. Hon var alltså ca 20 och han var alltså ca 40….. Först tyckte jag det var jätteäckligt, men så småningom såg jag att de faktiskt hade en jättefin kärlek och då började jag ändå tycka det var okej. Tills han så småningom blev otrogen…. Alla fall, han har en utvecklingsstörning och min dotter autism. Jag vet inte om det varken förklarar eller känns okej bara för det, men alla fall.
  Hm det är ju alla fall lite skillnad på att vara åtta och att vara tjugo….
  // Marielle.

 10. Hahaha, har du glömt att Lucia är i antågande? Det blir nog till att klä ut sig och lussa för herr Eriksson.
  (fniss, din make kan gärna få följa med iklädd dumstrut…)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..