Jamen…jaha

Under det två veckor vi har haft den här tillfälliga butiken i Bromma Blocks så har en snubbe, ursäkta jag är visst 40+: en MAN, gått förbi mig varje dag och sagt hej. Han har mycket tydligt visat att han..ehh..kanske finner tanten aningen attraktiv.

Och eftersom jag är en väluppfostrad kärring så har jag givetvis hälsat tillbaka.Jag förstod tidigt att han jobbar någonstans i gallerian eftersom han kommer förbi varje dag. Problemet är bara att för det mesta så ler han flirtigt med hela ansiktet, men ibland får jag ett normalt ”hej”. Eftersom jag lever ihop med en Dr Jekyll & Mr Hyde så har jag trott att det har berott på humöret och inte fördjupat mig i saken.

Igår kom han förbi igen. Han gick tillsammans med en man. Och när de går alldeles intill så ramlar pengen ned. Dom är tvillingar.

Jamen okej, bra då det jag..liksom.

LOADING..