När man häpnar

Alldeles nyss kom en kärringjefel och sa att vi får skylla oss själva om vi har ömtåliga varor.

image

För en mikrosekund ville jag bli en 15-årig ouppfostrad snorunge och spotta på henne. Sen kom jag på att det passar sig ju inte.

Hon kan ju glömma jultomten i år.

 1. Och nu hade jag precis en underbar mamma som läste lappen för sin 2 åriga son.
  Hon tyckte den var jättebra skriven 🙂

  Kan inte id***erna åka till Kista eller V-by ist?

 2. Hoppas någon råkat repa hennes dyra fina bil när hon kommer ut till parkeringen så hon får skylla sig själv som har en så fin bil 😉
  Nä, skojar bara, det är säkert synd om människan. Eller?

  1. Ha ha ha, vilken klockren replik! ;-D
   Svårt att svara är man som servicepersonal måste hålla god min oavsett.
   Kanske:
   Det där kanske inte är så genomtänkt. Ta o fundera på det där ett varv till. Men med den attityden behöver du inte komma tillbaka hit…
   Nej, som du märkte går det inte… En av/utvisning skulle hon ha…

 3. Visst är det så att vissa människor har förmågan att väcka mysko känslor i oss, hehe.
  Jag anser mig själv vara en lugn och sansad person med bra tålamod och balanserad inställning till livet.
  Ändå finns det de där eländigt satans j—a personerna som får mig att bli nån slags pubertal fjolla, helt utan ordförråd….
  Då är det rätt gött att din blogg finns så jag kan gå in och läsa om dig och ditt liv 😉

 4. Jag som har en tvåårig vildig tycker att det är en skitbra lapp! Visst ska man hålla koll på sina ungar men vissa behöver nog ibland en påminnelse om att det är de som är ansvariga om nåt händer.

 5. Du skulle sagt till hene att hon skulle må så mycket bättre om hon plockade ut pinnen ur röva! Vaddå ”skylla er själva”? Då är det helt ok för mig att gå in i vilken designbutik som helst och ha sönder något utan att betala för det? Skulle inte tro det, då hade det vackert varit att betala eller åka på böter för skadegörelse. Nötter finns det gott om!

 6. Mähh!
  Det var säkert en sån där mamma (som man hatar) som inte vill ta ansvar för att hon inte lyckats med att uppfostra sitt/sina barn att man tittar med ögonen och inte med fingrarna. Eller röven i det här fallet!

  Jag kan komma och hjälpa dig att spotta!

  Kram från Marie i Värnamo.

 7. Åh Mona, du förstår, bli inte förvånad! Mina föräldrar driver skoaffärer med enbart vuxenskor. Bara förra veckan klampade en tvååring omkring i ett par höga pumps och trampade ut dem åt alla håll och kanter. När min ömma moder sa till både barn och mamma blev mamman i fråga så förnärmad att hon fnös och konstaterade att här kan man inte handla för här får barn då inte leka.

  Nej just det, det är en skoaffär, ingen lekplats!

   1. Hmm det är nog inte så mycket det som det handlar om, skorna alltså. Man ska väl för fan inte släppa lös en tvååring för att leka med skorna som andra vill köpa sen!
    Jag hade blivit galen både som mamma och som affärsinnehavare!

   2. Ta fram ett par av dina egna skor och testa att hoppa lite på dem för att se hur de reagerar. Fundera sen på hurvidadu själv önskar köpa sådana nya skor till fullpris. Fundera sen vidare på vem som måste betala när ett par skor inte går att sälja eller måste säljas till kraftigt rabatterat pris.

    Så, nu kanske det gick ihop?

 8. Strunta i henne. Det finns så gott om dom och ett eländigt liv är vad dom måste ha när man orkar säga något sådant. Nej finns det något jag aldrig ska bli så är det sådan. Tur att du inte spottade i alla fall. Tyder på en viss vuxenhet

 9. Tycker att lappen är fantastisk. Jag bråkar på mina huliganer varje gång vi går i en affär, att man tittar med ögonen och inte med fingrarna för dem har man fått för att röra…. Och röra får man göra när man har råd att betala om det går sönder 🙂
  Stå på dig Mona!

 10. Tycker inte det är nått fel på lappen, däremot på kärringen! Herregud, man får ju hålla koll på sina ungar i vilken affär man än är i! Min son är 4 år och hårt hållen, sk inte säga att jag har stenkoll för det kan man inte hela tiden men han vet vad som gäller innan vi går in i butiken. Pillar inte på nått, punkt!

 11. Läste rubriken och tänkte att nu har du skrivit ett inlägg om hur du häpnar över hur jefla snygga vi är! 🙂 Kärringen kunde du gott sparkat i baken och sagt att är man så högfärdigt korkad så får man skylla själv.

  Tack för idag ”damen”, ljuset (jädrans vad stort och snyggt det är!) och maskarna pryder sin plats i köket! Tjejerna var lika imponerade av Mona som tidigare – ”hon är snäll den där Mona” att de sen la till ”men hon svär ganska mycket” väljer vi att prata tyst om, eller hur?! HAHAHA!

  Må gott tjejen!

  1. Haha, ”hon svär ganska mycket”! Ja, vafan, hemma får jag ju betala så så då får man ju passa på annorstädes! Jag borde ha låtit Kajsa ta kort på oss, så kunde jag gjort ett bra ”snygginlägg”. Fasen, DET skulle jag ha gjort! Kram på dig. Och hälsa dina fina tjejer.

   1. Haha, jodå jag nämnde ”svär-burken” till tjejerna och yngsta var snabb ”oj, då är det nog miljoner kronor i den!” 😀

    Äldsta fick för sig att hon tappat sitt T, så en halvtimme tillbringades på parkeringen för att leta…tills ”oj hoppsan, det hade visst bara hamnat på insidan av jackan..” Tur man älskar de där barnen… 😀

    1. Men då ska frun genast tala om för det lilla barnet att den här morsan svär ytterst lite hemma. Det ligger förvisso ”miljoner” i den burken, men där är faderna och morfaderns i huset totalansvariga. Så det så!

     Hmm, jag måste verkligen skärpa mig när små barn är i närheten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..