Om hur man får en fru att ruttna

Maken är en extremt bra säljare. Den bästa.

Själv kan jag inte ens sälja gratisprylar.

I morgon kommer en potientell mycket, mycket stor till Stockholm. Hon vill se vårt showroom. Lämpligt nog landar hon på Bromma flygplats och vi råkar ju ha kontoret två minuter därifrån.

Och? …tänker ni.

Två saker:

1) Det ser ut som en bomb har briserat på kontoret, och jag skojar i n t e. Vi vände upp och ned på allt när vi packade ihop alla varor och annat skit, till vår tillfälliga butik. Senast i morse så tänkte jag att; ”Jesus, vilken tur att vi inte tar emot några kunder här just nu.”

2) Maken, The big hot shot saleseguru, har drabbats av plötslig fåfänga. Han har något virus i kroppen, som gör att han har fått värsta herpesutslagen runt munnen, och vägrar således att träffa några människor just nu. Trots att jag påpekade att han slipper hångla med henne så mycket. 

I stället så lovade han att jag skulle hämta henne på flygplatsen.

Klockan 07.00. (Hörde jag fet julklapp, eller?)

Jag blev skitsur och frågade hur han tänkte där, med tanke på röran. ”Det ordnar sig”, sa maken. Och det betyder ”Hustrun fixar.” Men jag vägrar vara på kontoret 05.30 för att röja upp skiten, så jag sa:

”DU ser till att det är städat. och jag vill inte veta av att C fick göra allt själv. Och när du diskar så använder du DISKMEDEL, och inte bara vatten, som du brukar!”

Nån timme senare kommer två bilder.

width=225width=225

Det är synd att ni inte kunde se hur det såg ut före. Förändringen är total.

Jaha, då får jag gå en snabbkurs i att sälja under natten här då. Och hoppas att bageriet är öppet 06.30 i morgon.

Wish me luck.

LOADING..