Ni rumpnissar

 Kommer ni ihåg när jag frågade er om det där porslinet ni vet? Det engelska av svinbra kvalitet. Om jag skulle ta in det i Sverige…

Hälften av er sa nej: ”nää, gammalt skit”,marknaden har tröttnat på porslin med ord” och ”det spelar ingen roll om det som funnits är kopia av ert äkta porslin, det kommer inte funka ändå..”

 …och så vidare.

Gissa vad som säljer som smör här i Bromma Blocks, ha! Klicka på bilderna så ser ni bättre.

width=300

 Ja, jag vet att prislapparna sitter åt helvitti. Man kan säga att jag och prismärkerskan inte riktigt var överens om placeringen.

width=300width=300width=300width=300width=300

Jag ser att det är många av er som undrar var man kan köpa porslinet. Så här är det: vi kommer under Formex-mässan (fackhandelsmässa för inköpare) i januari att introducera detta märke för den svenska marknaden. Då kommer vi börja leverera i slutet av januari, början av februari. Priserna kommer då ligga lite högre än vad vi tar nu i denna tillfälliga butik på Bromma Blocks. Med andra ord: ni som kan, kom dit! 

Tanken är också att jag kommer ordna så att det kommer upp på en av våra hemsidor, som ni kan beställa ifrån, men detta kommer inte att ske förrän i februari. Typ. Om jag inte är supersnabb och kan få upp det tidigare. Ska klura lite på det. Har råkat skriva upp mig väry much på butikschemat..

Med all säkerhet kommer vi nog låta Syster Lycklig bli vår premiärbutik och jag ska försöka ordna så att de kan börja sälja detta så snart som möjligt. Däremot så kan dom inte  ha hela sortimentet pga platsbrist, så Tina kommer plocka ur godbitarna.

LOADING..