En annan Anna….h

Jag har ju berättat om alla Annor som finns i mitt liv och här kommer det senaste tillskottet.

För några veckor sedan så bad jag er om hjälp med att hitta på ett namn till vår tillfälliga butik. Detta namn kommer användas i andra sammanhang och jag behövde därför något som funkar på engelska också.

Det bidde Design for Home och det har jag Anna på Min Kamera att tacka för. Hon skrev Design4home, som jag modifierade lite. Tack Anna. (Passar på att tacka för att du följt mig så länge också!)

Ehh, först nu när jag skriver detta så noterar jag att det också är en Anna! Vad ÄR det här!

I alla fall. Jag hade namnet klart och flera av er erbjöd er att göra en logga åt mig, tack, ni är bara bäst. Jag fick ett mejl från… jamen gissa namnet liksom; Annah Franzén, som bor i Australien. (Älska internet liksom.) Hon har en hemsida som jag genast besökte och jag gillade hennes stil. Mitt krav var att loggan skulle vara stilren och enkel. Och voila:

width=300

Anna, tack, tack, tack! I love it!

Det här med bloggeriet har verkligen fått stor betydelse i mitt liv. Ni läsare är överlägsna, tack!

LOADING..