Om tråkiga jobbdagar, eller var det tråkiga inlägg

Så här glad ser man ut när det är fredag.

width=657

Tills man 5 minuter senare konstaterar att lasthissen pajat. Inte så bra start på dagen. Igår morse blev jag inlåst i hissen. Då drog jag hela registret av fula ord, och det är några stycken kan jag meddela.

Mina dagar med den tillfälliga butiken, börjar med att lasta ur tomma varukartonger från butiken, och fylla bilen med en miljon nya varor som ska packas upp därborta i Bromma Blocks. Idag fick vi äntligen internet att fungera, tog bara tre dagar och många grå hårstrån från centrumledningen! Maken ruttnade till slut och fixade en trådlös historia i stället.

Sen då? Prismärka grejer, flytta om prylar, sätta upp infolappar till kunder, sitta 2,5 timme på Espresso House och göra löner, packa upp fler varor, bråka lite med maken, åka till Gateau och köpa frukostbröd, åka hem och fortsätta med löner, talibanen på kvällskalas = glöm att jag gör nån middag här i hushållet. Im strejking.

width=592

Den såg förvisso misstänkt likt ljusstakarna som Anna på Dlight gör och säljer. Väry misstänkt.

width=577

Nä, den ska inte stå där, och nä, jag ska inte ha den som adventljusstake. Den är fullkomligt magnifik, även om det inte framgår här.

Japp, det var ett inlägg om hur man skriver ett tråkigt inlägg. Lyssna och lär boys and girls.

Och jag får fortfarande mail från äcklon som vill nåt annat än att byta bokmärken med mig.

Hejdå

LOADING..