Men HJÄLP kärringen

Hallå, anybody..?! Det rasar in spekulanter. Jag har gått in och tagit bort kontot, men hamnade nån annanstans efter det. På en ny äckelsida. Och varje gång nån vill ha kontakt med mig så får jag ett mejl.

image

Jag hatar det här jefla internet.

  1. Hur jag hamnade där? Det här skrev jag till nån annan nyss:
   ”Jamen jamen, det såg ju inte konstigt ut eftersom jag kände han som mailade. Eller rättare sagt, det stod att ”Robert Lee vill att du tar del av hans bilder”, eller nåt sånt.”

   Så då gick jag in på nåt som hette netlog, jag klickade alltså på länken så klart, och fyllde i namn och allt annat. Sen började mardrömmen. Där jag fyllde uppgifterna fanns ingen som helst indikation på att det var en dejtingsida..

   1. haha okej.. fy fan vad jobbigt.

    Dejtingsajter brukar ha som policy att även efter att du avslutat konto så ligger det kvar typ ett halvår eller något. Ifall du skulle ångra dig..

    Du kan ju alltid lägga mejlen därifrån som skräp-post det löser ju visserligen egentligen inte någonting alls annat än att du slipper se eländena =)

 1. Har du testat detta 🙂

  Jag vill ta bort mitt konto på netlog!

  Vi är ledsna att höra att du vill ta bort ditt Netlog-konto. Innan du gör det vill vi att du anger orsaken till ditt beslut, då det hjälper oss att kontinuerligt förbättra vår webbplats.

  För att ta bort ditt konto följer du dessa steg:
  -Logga in på ditt Netlog-konto (http://sv.netlog.com/go/login)
  -Klicka på Inställningar i högra hörnet
  -Klicka på ‘Konto’ i undermenyn
  -Klicka på fliken ‘Ta bort’
  -Ange varför du vill ta bort ditt konto.

  Tråkigt att du lämnar oss!

 2. Ha,ha…du får förnedra dig och fråga 20 åringen om hjälp…jag fick hjälp av min son…och jag har inte fått ett mail efter efter jag gick ur….

 3. Men shit, har du inte kommit ur skiten än!? På mailen som du får står det något om ”klicka-här-för-att-avregga-dig-och-slipp-mailen” något åt det hållet iallafall.

  1. Igår kunde man klicka sig fram till ett ”avsluta mitt medlemskap”, eller nåt i den stilen. Idag, när jag går in på samma, så finns det inget att klicka på längre…så jävla skumt. Nu har jag i alla fall tagit bort så att jag slipper få ett mail varje gång nån vill lära känna mig.

 4. Hm, det är något skumt här ikväll för jag blir utloggad så fort jag väljer din blogg…

  Kan inte hjälpa dig att bli av med ”äcklona” men kände att jag ville dela med mig av en sak…

  Det är idag exakt 10 månader sedan Gbpn och nådde idag min satta målvikt – 45.7 kg och BMI 24.5 *gör vågen för mig själv* 🙂

  1. Hipp hipp hurra! Grattis! Snacka om att du har fått ett nytt liv va?!

   Men nu ska du hjälpa mig att bli av med dom här hobbyrunkarna tacksåmycket..

 5. Ha,ha…jag har fått ett mail från Netlog och en annan sajt som heter Netamour där DU bjuder in mig att bli vän med dig….ha,ha tror inte det…been there ,done that…ledsen Mona…du är fast i cyberrymden…..

 6. Du fatta att jag skooooja förut:)…tänkte att du skulle vakta upp i soffan lite:))))Du är fucking klarvaken nu va…ha,ha…fööööörlåååt…fan va jag garvar:))))))

   1. Jag gjorde exakt som du:)))…fick panik när alla karlar ville ha kontakt…men jag tog sonen till hjälp direkt,så jag gick ur samma dag…så jag har slirat:)))..ha,ha…lite kul är det nu efteråt…ha,ha,ha

 7. Gå in i inställningar för webläsaren, säkerhetsinställningar. Leta upp inställningar för cookies. Där kan det ha hamnat cookies som talar om för din weläsare att den exempelvis ska skicka dig till dessa olika sidor. Enkelt förklarat. Man kan ofta söka i cookies-listan och hitta någon som heter liknande den förhatliga sidan. Rensa bort!
  (Det är inte särskilt svårt och är nyttigt att lära sig om man vill vara rädd om sitt arbetsredskap -datorn)

  Hoppas att dina av-aktiveringar fungerar. Klicka inte på länkar i mejl-floden. Heja Mona!

 8. Du har definitivt något som inte jag har. Sedan jag avslutade mitt konto så har jag inte fått några fler mail från Netlog.

  Är det ”Mona on the Block” idag? Isf kan jag komma förbi och hjälpa tant.

  1. Maken har precis lyckats hjälpa mig. Innan det så hann jag notera att jag tydligen söker män mellan 30-55 år. Jamenellerhur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..