Om den här dejtingsidan

Seriöst, jag får panik. Jag hittar inte var man raderar kontot och det bara regnar in snubbar som vill ”lära känna” mig, 32 st sen i går kväll. Jag var ju så jääävla dum och satte in ett foto (ansiktsbild, vad trodde ni?!) på mig, intet ont anande eftersom jag trodde att jag hamnade i Roberts privata bildbank och att inga andra kunde se mig.

Så nu sitter det en massa hobbyrunkare därute och drar i drulen. Bergis.

Robert. Du kan glömma att jultomten kommer till dig i år!

 1. Hahaha… Nu fick jag allt lite roligt efter att ha legat i sägen/soffan hela dagen, jefla förkylning! Jag råkade med hamna på netlog och fick panik. Längst ner på sidan, i ljusgrå text står det ngt om att avregga sig. På med brillorna och scrolla 🙂 Lycka till!

   1. Längst ner i mailet finns det ofta en ”jag vill inte har fler mail knapp”.

    Annars finns det på hemsidan där du kan ställa in när och vad du vill ha mail för. (ex du vill ha när någon lämnar en kommentar men inte när någon mailar)
    Då kan du slippa mailen i alla fall och skita i att gå in på sidan så blir du typ av med problemet. Kan ju vara bra att ha sidan om maken är extra grinig någon dag me! 😉 Se potentialen inte problemen! hehe

 2. hahahaha stackare men se det som något possitivt, du som skrev om att du var så ful, inför blogg fotograferingen, jag tycker inte alls du är ful.Men nu får du se att många gillar ditt utseenden…;-))

 3. Jag tror jag raderade kontot genom att gå in på inställningar och ändra/byt lösenord. Där tror jag man kan välja att radera kontot. Tog mig en stund att hitta det.

 4. Din stackare, men skönt att det löste sig. (Och välllldddigt roligt att läsa)

  Själv så har jag fått dating förslag från en dansk dejting sida som någon annan (helt annan ålder) registrerat med min email.

 5. Stackare! Inte kul!
  Ville bara säga att du ser hur snygg ut som helst från fotograferingen idag! 🙂 (upplagt på Hannahs blogg).
  Stor kram till dig – du förgyller min vardag! 🙂

 6. JAG är svårflirtad mot människor som använder det skrivna ordet som en ‘lie’, men Du är sanslöst kul att läsa. Din humor har fler dimensioner än Dina ‘djefla’ hit och dit!

  Alltså, mina komplimanger & fortsätt att osa svavel i kärleksfulla draperingar! Me like!

  Agneta

  1. Åh, Agneta, TACK! Jag blir oerhört glad över fina kommentarer. Jag önskar att jag vore bättre på det svenska språket så jag försöker dölja det med att använda ”min” stil över det hela. Dock avskyr jag när man säger ejänkligen och ordengklitt!

 7. Jag tror man måste avregga sig på ett annat sätt…man skulle bla fylla i varför man ville avsluta sitt konto…Jag hade som tur min son hemma som kunde hjälpa mig eftersom jag är ett totalt miffo på sånt där…ta 20 åringen till hjälp:))) ja det är skitpinsamt att be om hjälp med datasaker till sina barn…man får ju värsta dumihuvudet blicken:)…men va fan…nått får dom hjälpa till med!:))

 8. Hmm ni verkar vara många som är ovana vid spam mail? 🙂 Jag får ofta mail med vänners namn som avsändare som lockbete. Hmm en gång kom det ett mail med en tjejkompis namn som ville tipsa mig om Viagra??? öööööh .. Så passa er för att nappa på mailen 😛

 9. Är dotter till en programmerare så jag skulle bli arvslös om jag ens tänkte tanken att gå in på ett konstigt mejl. Om inte annat skulle det bli en spänd julafton. 😉

  1. Jamen jamen, det såg ju inte konstigt ut eftersom jag kände han som mailade. Eller rättare sagt, det stod att ”Robert Lee vill att du tar del av hans bilder”, eller nåt sånt. Fifan, jag blir så jälva arg på mig själv för att jag inte reagerade. Jag brukar ha koll på sånt där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..