När man skrapar lite på ytan

….så bor det en sann förortsböna i mig.

Snygg va?

width=463

Ja, man behöver ju inte tänka så mycket på att den 8-åriga fotografen hade noll lust att fota och det skulle gå fort, fort fort.

Är jag lika snygg nu tycker ni?!

width=472

Korta tights och rosa/svarta Friday-strumpor från Ullared. I´m so beautiful.

 1. Å jag som är tvärtom från finförorten å går mest i billiga mjukisbyxor och urtvättade t-shits å har nog ingen aning om vart alla bättre kläder är längre. Fast strumpor är en hårdvaluta här hemma…jag brukar se till att plocka ut tvätten ur torktummlaren så jag kan sno undan mina så jag har nåt på fötterna när jag ska till jobbet.

     1. Nä, vet du varför?! Vi har tvättstuga i källaren och där borde en torktumlare stå. Har i och för sig ett torkskåp. Saken är den att jag aldrig är där nere. Det är för långt att gå. Så jag övetalade maken att när vi byggde om vårt badrum på sovrumsplanet, så köpte vi en extra tvättmaskin. Och eftersom det är snedtak på den sidan som den står på, så får ingen torktumlare plats…

      Och maken är egentligen inte snål alls. Bara när det kommer till att hustrun vill shoppa. Eller när han får för sig att vi har för varmt i huset då våra elräkningar hamnar på 10-12 000 kr. Då blir han jävligt snål!

 2. Dumma maken! Bli snål när el räkningen ligger på 10-12 tusen fjant han!
  Bara sluta betala 31 % svart på ica varje gång så vips så har han 12 tusen till elen 🙂

  Å Långt att gå ner till källaren ha ha ha jag som vägrar städa badrummet på övervåningen för dit går jag aldrig av anledningen att det är ju EN trappa upp…om det inte är kris å det ska akutbajsas å då blundar jag!

 3. Sen jag började läsa din blogg för ca ett år sen typ, så har jag läst dend varje dag, flera ggr om dan om jag har tur =) vilket fall, jag har sett dom stövlarna på dig i tidigare inlägg och ett par svarta också liknande och jag fullkomligt älskar dom… jag knyckte tom bilden där du har dom på dig så jag skulle kunna försöka få reda på vart jag kan hitta sånna. VAR finns sånna underverk? Jag skulle bli så väldigt lycklig, inte för att jag KAN köpa dom för dom kostar nog pengar, kanske kan betala i diskning kanske, vem vet. men var köper man sånna? vad heter märket, jag skulle gå naken hemma med bara dom snygga stövlarna och känna mig så jäääääävla sexig med min häng röv och häng mage *har ju gjort en GBP jag med för två år sen* så hänger gör det =) Mona du är en sjuhelvetes bra kvinna, sluta inte blogga, för jag vill inte mista dig surru. Hälsningar från Katie Pelissou ensamstående två barns morsa iofs tonåringar och den ena är strax 20 men är man förtidspensionerad så vill man ha sina pengar själv……. känner mig som en snål kärring, och fan det e jag med i bland. om det finns nått att snåla med. men ja min fråga var ju igenligen bara var har du köpt dina snygga stövlar.

  1. Du. Först: TACK för fina ord. Verkligen. Sen är det som så att man ibland måste unna sig saker. Som t ex ett par fina stövlar. Mina finns på http://www.butikraja.se. De kostar 3500 kr, MEN, du har tur. Det finns ett företag/en kvinna, som bor i Turkiet (tror jag) och som förmedlar kopior som är nästan identiska: http://www.evainparadiso.se/35368903 för ca 1500 kr. Jag ser i alla fall ingen större skillnad.

   1. Tack för dom länkarna, det är ju rena himmel rikena båda ställena ME LOVE. Och nej, mina ögon såg inte att det var plagiat och även om,… skiter jag i det för dom var skit snygga, och en hel del annat med. Tack tack tack, du gjorde min fredag.

 4. Kan ni inte ändra så att kommentarerna kommer uppifrån och ned? Nu måste man scrolla längst ner för att kunna förstå vad folk menar när de svarat på nån annans kommentar. Jag undrade varför Gudinnan skrev om snål make, men när jag kom längre ner bland kommentarerna fick jag svaret.

  1. Hej…nääää, jag ändrade det från ned till upp ju..för att jag höll på att bli tokig över att behöva scrolla längst ned för att läsa senaste kommentar! =))

   1. OK då. Vet nån hur man gör för att snabbförflytta sig ända till slutet med en iphone? Ingen ide att fråga dig Mona antar jag. Och hur får man fram apostrof?

 5. Och inte var förortsbönan i sin butik när jag hälsade på! (Den där laptoppen ni skall ha till kassa apparat får ni nog ta och se över. Segare än sirap var bara förnamnet!)

  1. Du, jag pratade precis med maken om den, vi ska inhandla nåt sjukt billigt, men bra i morgon. Tips? Och när jag jobbar så är jag där mellan 10-15, måste ju hämta talibanen you know. Dock torskar jag på 17-20 de kommande fredagarna. Jippi..

   1. Det spelar nog inte så stor roll vad ni skall ha för burk där för kassa funktionen. Men jag skulle se till att ni tar ut en som du kan ärva när ni är klar med projektet. En med i5 eller i7 processor är väl ungefär vad som behövs och som även går att använda till annat efter jul. (Glöm inte ett lås av något slag så ni inte står där utan kassadator helt plötsligt.)

    Misstänkte nästan att du var och hämtade Talibanen. Vem tar helgerna?

    1. Tack för tipsen! På helgerna turas vi om med personal. Och du, jag har en jävligt stor oplockad gås med dig. Har skrivit ett inlägg nu som läggs ut i morgon eftermiddag…

 6. Men du, varför är/var du så orolig för den där fotograferingen du skulle/ska göra med de blonda bruttorna härifrån Bloggfamiljen? Du är ju skitsnygg ju! Lämna bara strumporna hemma eller ta åtminstone rätt dag på dig!:-)

 7. Jaa..utsläppt hår med lite volym lättar upp hela utstrålningen, mycket bra! Och behåll vita tröjan, tajta svarta jeans och stövlar fö. Less is more.
  Inte det fyrkantiga luddet upptill, du ser topptung ut 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..