Era åsikter thank you very much

Som jag berättade i förra veckan så ska jag fotograferas i morgon tillsammans med tre av snyggbrudarna här på Bloggfamiljen.

Idag får jag ett mail från Peter om att fotografen vill att vi tar med något som är signifikativt för bloggen man har. Peter tycker mest att jag är ilsken och det kan ju bli aningens svårt att förmedla det på bild.

Så jag kom på en sktibra idé: jag släpar med mig ett gäng LV-väskor som ligger runt fötterna på mig, sen har jag en champagneflaska i handen och i andra handen håller jag i en plastpåse från Ullared. Allt det här är ju jag i ett nötskal.

En timme senare dyker bästa Camilla från Wild Republic upp. Hon är i Stockholm på kundbesök och jag berättar om min fiffiga idé. Då garvar hon läppen av sig och berättar att hon, i sin bil, har en JÄTTE-bag med dragkedja från just Ullared! Herregud så liten världen är!

Så nu tänker jag övertala fotografen att jag ska fylla den med LV-väskor, och själv sätta mig i den. (Allt för att distrahera betraktaren från att glo på mitt fula fejs.) Vad tror ni, det är ju humorn jag vill få fram, för jag inbillar mig att det här är en humorblogg?!

Och så klart att ni få se resultatet sen.

LOADING..