Trollbunden

Det är Fars Dag idag och bland presenterna så fick maken Zlatans bok.

width=180

Jag tänkte att jag bara skulle kolla lite i den eftersom jag inte är särskilt fotbollsintresserad. Två timmar senare har jag läst drygt halva boken och måste dra till jobbet.

Hörrni, läs den.

Edit: Nu har jag läst ut den och den var verkligen skitbra ur aspekten att man verkligen får en annan bild av honom. Har inte varit särskilt förtjust i honom förrut, men nu älskar jag honom.

  1. Jag beställde min på aftonbaldets sportsida på nätet – tror det är vi cdon.com egentligen. Den fanns inte innen men man kunde beställa ändå,den skulle komma om ett par veckor.Det lär visst ska tryckas en upplaga till!

 1. Ullis, den finns på ICA!

  Köpte den jag också till sambon från barnen som farsdagspresent, mest för att jag vill läsa den 🙂

 2. Nu måste jag ut o köpa Mia Skäringers film först, kanske fastnar något med Z också. Vadå till jobbet idag??? Du är hopplöst hopplös 🙂

 3. verkar som det var en bok som inte BARA handlade om fotboll då, hittade hit genom att surfa mig runt bland mina gamla kommentarer och hitta dig via en annan blogg, är du från Ullared eftersom du har deras logga i din header, stannade till eftersom jag är gammal Ullaredsbo….

  1. Nää, jag är inte från Ullared, men jag åker dit en gång om året och handlar ihjäl mig. Jag ä l s k a r Ullared! Boken är mycket fotboll, men på ett intressant sätt. Jag läste ut den för 5 minuter sen och kan varmt rekommendera den! Och du, välkommen!

 4. Apropå dålig service om du skrev om så var det så att häromdan var jag i en mataffär. 5 kunder före mig så jag hann notera att hon vare sig log eller sa hej till sina kunder. Inte mot mig heller. När jag betalat och hon gett mig pengar tillbaka med sitt stoneface så kunde jag inte hålla mig utan frågade henne om hon aldrig testat att le mot sina kunder. Hon mumlade nåt surt och jag gick. När jag kommit en bit kommer tjejen som stått bakom mig och säger ”Gud, jag håller med men är för feg att säga nåt” Jag kan aldrig hålla tyst men var nöjd när jag gick ifrån affären jag inte går till igen. Punkt!

 5. Grym bok! Har haft stora problem att få något gjort här i helgen! JAG fick boken av maken i fredags. Jag gillade Zlatan innan. Och nu är jag ännu mer imponerad! 🙂

 6. Då kanske jag borde läsa den för jag gillar honom INTE. Jag tycker att han är arrogant och många gånger uppträder illa. Man kan vara framgångsrik idrottare och uppföra sig (se bara Stenmark, Kalla m.fl). Jag tycker att han är en duktig fotbollsspelare (bortsett från då han spelar med landslaget) och förtjänar att hyllas för det, men jag kan inte med honom som person.
  Men jag är inte sen att ändra mig så jag ska väl kanske läsa den då…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..