Några barn som vill gå på bio?

KaosAnna gav mig 4 st fribiljetter till Smurfarna för några veckor sen, men jag hade härdsmälta och glömde totalt bort att talibanen redan sett den.

width=670

Så nu ger jag bort dem. Och helst till dig som har ont om stålar och vill göra dina barn glada. Minst två barn måste du ha.

 1. Hej!
  Mina barn vill så gärna gå på smurfarna… Vilket jag inte har haft möjlighet till att ge dem. Jag (och framförallt dem 2 vore jättetacksamma för biljetterna)
  Kram Och hoppas du får en fin dag!

 2. Mona, okej att önska sig biljetterna till en annan familj? Saga (3 år) och Alma (5 år) skulle älska att få gå med mamma Ulrika o pappa Tomas på bio. Det är inte så mycket av den varan då pappa pluggar till lärare och mamma jobbar inom Civilförsvaret OCH bor i Sthlm. Den ekvationen är svår att få ihop men det går. Jag om någon vet hur det är att leva knapert och hur det tär så från mitt hjärta hoppas jag att de vinner biljetterna och får lite extra glädje i vardagen. Tack för den glädje du sprider, Mona.

 3. Jag o tripp trapp trull (jo, dom har riktiga namn oxå) skulle bli överlyckliga att få gå på bio, inget som är så vanligt här hemma när man är ensammstående mamma.

  MVh // Nina

 4. Jag har två ”små” 6 o 7år som jättegärna vill gå.
  Jag är ensamstående och sliter hund inom kommunen på deltid, så ja pengar fattas alltid.

  Bor dock inte i Stockholm, men biljetterna kanske funkar i andra städer också?

 5. Hej!
  Jag har länge velat ta mina tre grabbar på bio, men eftersom jag är långtidssjukskriven och ekonomin är ett skämt…så är det svårt att komma iväg!
  Barnen och jag skulle bli jätteglada om vi vann biljetterna! Minns inte när vi var på bio senast…

 6. Jag har 4 barn och inte riktigt pengar att tillgodose allas behov 🙂 så att få bjuda de två äldsta vore ju topp så här inför julplånboken som gapar tom.

 7. Måste man på i stockholm? Om inte skulle mina barn och jag bli tokglada över dom..Dom går ofta på bio med sin pappa och hans nya men tyvärr aldrig med mig pga dom vanliga ensammamma problemen som jag delar med så många andra.. 🙂 Ha det gott!

 8. Visst vill jag och mina barn vinna! Är inte så rik , och dom stålars som är kvar efter att räkningarna är betalda går inte till bio precis. Fast mest tycker jag att jag ska vinna för att jag är en trogen läsare av din blogg. * håller tummarna*

 9. Vore så himla roligt att få ta med ungarna på bio. Har haft en tuff period med sjukdom och har legat på sjukhus i omgångar, vilket påverkat framförallt barnen negativt. De är så oroliga att jag ska dö och så orkar jag inte busa och leka så mycket fysiskt med mina älsklingar som förut. Så typ en sån här aktivitet skulle jag nog kunna orka med, vore toppen att vinna också eftersom Försäkringskassan inte direkt håvar ut en massa ersättning till oss sjuklingar…

  Jag blir så glad när jag läser dina inlägg, Mona. Du verkar superhärlig och go och ger mig många små skratt i allt mitt elände. Det är så skönt att tänka på något annat ibland, inte bara tycka synd om sig själv och gråta.
  Tack för att du vill dela med dig av din vardag!

 10. Åååååh….Jag skriver en liten kommentar och hoppas jag för en jäkla gångs skull att jag kan ha litte flyt :S
  Har 4 barn och vi har aldrig ens varit på bio tillsammans med våra barn, utan max 2 barn samtidigt. Ett biobesök för vår familj landar nog runt tusenlappen, och det finns ju inte på världskartan att vi skulle unna oss. Tyvärr.
  Funderar på vad jag ska skriva för fyndigt för att du ska välja oss, men nu har hjärnan torkat ihop mer än vanligt. Attans skit.

  Nåååvääääl, Välj vår lilla familj nu <3

 11. jag har 3 barn som inte fått gå på bio på väldigt länge eftersom jag är arbetslös å ännu inte fått ut några pengar från a-kassan.
  Vi går knappt runt på min sambos skrala lön å vi kan aldrig unna oss något extra.
  min äldsta fyller 9 den 25 november, det skulle vara roligt om han kunde få gå på bio på sin födelsedag tillsammans med sina syskon.
  Tack för en underhållande blogg!

 12. Hej! Jag har fyra flickor (tvillingar på 8 och 4 år). De skulle bli jätteglada om de fick gå på smurfarna.

  Mvh Anna

  ps:Tack för en rolig blogg…

 13. I den lilla staden där jag bor, engagerar jag mig ideellt i en fristad för kvinnor och barn som blivit utsatta för våld i hemmet. Just nu bor en liten familj i vår jourlägenhet och jag skulle gärna vilja ge dem en biokväll! Maila mig gärna om du vill veta mer, jag kan inte skriva så mycket här…

 14. Jag har två döttrar, tre och fem år gamla, och vi har tittat oss till fyrkantiga ögon på den gamla Smurf-filmen där Johan och Pellevin är med och jagar efter en flöjt med sju hål.
  Jag själv pluggar sista terminen på komvux, har sökt högskola till våren. Lever då alltså på studielån. Dock är jag högst osäker på om jag kommer in på någon av de utbildningar jag har sökt till våren, vilket leder till att hela familjen kanske måste leva på makens lön, vilken inte är sådär jättetoppen. Dock trivs han med sitt jobb så jag vill inte bråka om hans dåliga lön… men bio är något som vi i princip aldrig unnar oss. Så, jag tycker att vår familj förtjänar att vinna!

 15. Jag har 2 killar som gärna skulle vilja se smurfarna,som jag sagt tidigare så går alla mina pengar till tandläkaren+ att jag måste låna av min mamma så något biobesök har vi inte råd med just nu.

 16. Jag skulle vilja bjuda min syster och hennes två barn på bio.
  Hon är ensamstående mamma och alla vet ju redan hur lätt de har det.
  Så en bio skulle vara som en extra julklapp till barnen tänkte jag.
  Popcorn står jag själv för =)

 17. Hej,
  Har alltid liite för mycket kvar av månaden när lönen är slut och som ensamstående finns det inte så mycket annat än att dra in på det roliga.

  Sen med alla födelsedagar packat sista två månaderna av året, julafton, nyår jaa du vet är man, enligt barnen, inte den snällaste mamman på jorden alla dagar (eller inga dagar hehe)=.

  Håller tummarna att 3 av biljetterna kastas åt mitt håll så får jag tyst på pipet för en kväll i alla fall, å det räcker långt ska jag säga:=)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..