Mio och deras kuddar

Jag har en fäbless för kuddar. Ä l s k a  r dem. Det gör förvisso inte maken, han hatar kuddar, men skit i det, det var inte det jag skulle prata om.

Så jag har ju, liksom en miljon andra, torskat hårt på Mio´s eviga reklam om deras sidenkuddar: köp tre, betala för två.

Nu fattar jag varför de är så billiga:

width=670

Dom ”läcker” dun. Alltså, ni fattar inte: eftersom jag är gammal och skröplig så måste jag ha ett par kuddar i ryggen när jag sitter här i soffan och bloggar, vilket jag gör typ jämt. Det är som att luta sig tillbaka på en nåldyna eftersom dunen sticker ut. Hela tiden. Och det gör ont som f-n. Väry bäd kvalitet. Skit i att köpa om ni hade tankar på det.

Att sorteras under ”Världsviktiga i-landsproblem”.

 1. I såna där billiga kuddar använder de bara fjäder som stoppning och det är därför de sticks som satan. Oftast får man inte bara köpa fodralet, skitdåligt! Våga vägra fjäderkuddar!

 2. Jag vet hur det känns! Jag hade också en sådan kudde. Fick tips i en tygbutik om ett tyg som ska hålla inne fjädrarna – men men det fungerade bara några månader, sedan satt man mot en nåldyna igen. Och förresten, vem orkar sy nya innerkuddar? Jag blev mest nyfiken och ville prova, men tji fick jag! Snacka om att man har världsviktiga problem, som sagt! 🙂

 3. Uha!! Älskar också kuddar men hatar sånna som läcker! Har ett par hemma, som jag testat att sy nya innerkuddar till för att få stopp på läckandet men nix, det funkar inte. Men de är så snygga så de får vara kvar… Men jag lutar mig INTE mot dom.

 4. Och jag köpte två såna kuddar på DollarStores, för 50 kr/st… Skitsnygga och mycket bra att luta sig mot! Blir inte knöliga och fula heller. Utan att ha fördomar mot Dollarbutiken – det trodde jag aldrig!

 5. En natt när min son hade fått en ny kudde (efter ett anfall av magsjukan) kom han upp och grät och sa att hans kudde var som ”en igelkott” 🙂
  Ha en trevlig helg!
  Kram
  BloggMamma- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

 6. Jag råkade köpa två ”fjäderkuddar” på IKEA, läckte som såll och när äldste sonen var nyfödd fick jag nog och sydde nya innerkuddar av _dunsäkert_ tyg. En slags MEGA tätvävd bomullslärft som kändes som tältduk att sy i.

  Inte en endaste fjäder har kommit ut sedan dess. Helt perfekt. 🙂

 7. Tacka vet jag indiskas sidenkuddar. Håller formen, är väääldigt snygga och överlever både dregel- och kramattacker från min treåring. Antar att de är alldeles för färgglada för en beigeofil som dig, annars kan jag verkligen rekommendera dem! (Förutom att tofsjävlarna måste klippas bort, för de ”hårar” av sig och dessutom är tofsar vansinnigt fult hemma hos folk under 80!)

 8. Samma här, plus att de slitits sönder på alla hörnen. Men hallå? De ligger bara i soffan, hur mycket kan de slitas liksom? Jävla skitkuddar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..