Innan klockan 09.00 en fredagmorgon

So far denna morgon:

Talibanen kommer ned, hostar och säger att hon är sjuk för termometern visar 37,6. Jag svarar att hon inte alls är sjuk-hejdå-ha-en-bra-dag. Typ.

Kommer till kontoret, kollar jobbmailen och noterar följande:

Jag har fått en faktura från Klarna där det inleder mailet med ”Hej Logicell AB!” (Jag beställde ju en kamera från Pixamania härom sistens.)

1) vi heter inte Logicell. Inte ens i närheten

2) varför får vi en faktura innan produkten anlänt?

Jag klickar sen på fakturalänken och upptäcker då att skitföretaget Pixmania har fakturerat MIG personligen. Eller ja, skrivit mitt namn, och företagets adress. Fat chance att det kommer en kamera på de uppgifterna. Verkar vara ett seriöst företag det där.

Drar iväg mail till både dom och till Klarna. För säkerhet skull så skriver jag mailet på engelska till Pixmania. (För ni hade rätt; det är ett utländskt företag.) Med versaler på valda ord. Och frågar lite fint om dom är helt jefla felvaggade.

Sen ringer maken. Från frukostbordet. Kunde jag fota av min telefondisplay så skulle ni se att han har ringt mig 5, FEM!, gånger före klockan 08.33 idag. Till slut säger jag: ”om du är snacksugen så får du gärna ringa nån annan och chitchatta med FÖR JAG JOBBAR!”

Fortfarande före 09.00 konstaterar jag att vi inte har en chans att få färdigt vår tillfälliga butik i Bromma Blocks tills på tisdag. Not a chance. Men det får bli som det blir. Måste lasta ur bilen och dra en sväng till IKEA igen. Köpa tre hyllor som väger 33 kilo styck. Åh vad kul. Ensam.

Men före det ska jag till Illums Bolighus. En butik som ligger mitt emot NK. Ett danskt företag med tre skitstora våningar butiksyta. Maken och jag ska leverera sjukt mycket varor. Vi har ju inte bara smide, vi har ett annat företag med så kallade ”blanka” saker. Typ Georg Jensen fast märket heter Philippi. Ett tyskt designföretag som är megakänt world wide. Butikschefen är dansk och jag fattar i n g e n t i n g när han pratar, så maken måste vara med. Vi ska lära personalen produkterna och då får man ju alltid en miljon frågor.

Sen ska jag till Bauhaus och köpa flyttkartonger. Eftersom jag ska jobba hela helgen och packa lådor fulla med varor.

Det blir nog att sova i Lilla My…Ta da da da, what a lovely life.

 1. Du är helt fantastisk, Mona. Helt ärligt – jag beundrar verkligen ditt driv. Förmodar att det är ett måste om man vill lyckas, men ändå. Du jobbar och kämpar på. Själv börjar jag ikväll natt 1 av 3.
  Ha en fin helg och glöm inte bort att Talibanen får fira sin pappa lite extra på söndag.

 2. Alltså, är du säker på att du lever ett hälsosamt liv? Visserligen är du ju inte GAMMAL (hmm) än, men ändå. Ryggskott och hjärtinfarkt tycker jag det blinkar varningslampor för. Om du inte tycker det är ASROLIGT det du gör. Då kanske det funkar. Hoppas helgen blir uthärdlig! 🙂

 3. nu ska jag inte vara tant moral här, men har du tänkt påatt 37,6 är faktiskt feber. själv har jag 36,2i normala fall och om jag skulle ha haft 37,6 hade jag vart sängliggandes nu. vi är ju olika som sagt min man tex åker och jobbar när han har över 38 grader. och känner inget. så jag tycker iaf att man ska överseende med att hon kanske är sjuk med sina 37,6. kram och ha en fin helg!

  1. Haha, det är lugnt. Min normaltemp är 36,6, så jag fattar vad du menar. Hennes är 37,5. Maken mätte en timme senare och då hade hon 37,2…Dock är nåt på gång där så Jag gissar att hon blir sjuk i helgen.

 4. Shit pomfritt!! Jag fattar inte hur du orkar…. Men så sa folk till mig också förr när jag drev mitt andra företag. Jag skrattade och tyckte de var löjliga.
  Tills jag gick in i väggen med buller och bång 🙁

  Ta hand om dig Mona!!!

 5. Synd att du inte outade att du behövde flyttkartonger, vi har nyss flyttat och har cirka 90 st vi kunde ha levererat för ett schysst pris;-)

 6. På tal om ditt kameraköp. Jag köper alltid min kamerautrustinings från Hegethorns foto. Asbra och snabba leveranser och bra service. Aldrig otrevliga och jävligt kunnig personal! (ett litet tips bara) 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..