Med hjärna eller med magen

Handlar butiksinredning på IKEA, varje del väger mellan 12 och 33 kilo. Innan jag åkte frågade maken om jag behövde hjälp. Jag avstod med tanke på att han jämt ska lägga sig i och få en massa out of the plan-idéer.

image

Tror ni jag ångrar mig. Det är första gången jag handlar så mycket på IKEA att jag måste betala, fylla bilen och gå in igen. Passade därför på att ta rast, svårt sugen på te och nåt sött.

Hur många här vet att jag gjort en Gastric Bypass-operation, räck upp en hand.

Hur många här vet att jag inte tål socker, räck upp en hand.

I synnerhet inte när sötsaken ser ut som om den är bakad med anabola och nästan är större än temuggen.

Så, ni kan ju vara snälla och påminna mig om det eftersom jag själv verkar ha glömt det.

Hur dum i huvudet får man vara.

    1. Nä, jag vet. Men det är ju egentligen inte så konstigt. Om man har haft samma jävla beteende i 40 år, och plötsligt ska ändra på den, well, då går det åt pipsvängen ibland. I synnerhet när jag har tusen tankar i huvuvet!

    1. Jag åt två små tuggar. Sen höll jag på att säcka ihop helt. Fick en så kallad dumpning. Socker ÄR verkligen giftigt.

  1. Inte bra alls.
    Själv åt jag Icas Tiramisuglass häromdagen. 1 1/2 timme senare fick jag min första sena dumping o började toksvettas (jag som numera fryser jämt) så att det rann svett b.la nerför nacken. Fick slita upp t-shirten o ner mjukisbrallorna på halva benen vilket då gjorde att jag nästan halkade ur skinnfåtöljen pga svetten…
    Det kommer jag inte göra om…hoppas jag…

  2. Ganska märkligt är det. Jag kan äta socker, givetvis inte i den mängd som innan (har aldrig vågat prova förståss). Jag har provat mig fram och aldrig känt någon dumping. I alla fall inte som alla beskriver hur det ska kännas. Jag har fått ont i magen vid enstaka tillfälle. Men att det är så olika för oss opererade….konstigt! Kram ändå 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..