Fat chance

Jag har besämt mig för att den här dagen ska bli gnällfri.

Det vill säga; jag ska inte gnälla om en enda sak. Inte att toaringen är uppfälld, inte att nån har spillt nåt på klinkergolvet i köket, inte att makens förbannade kläder ligger överallt i hela sovrummet….eller i nedre badrummet, inte att reseväskejefeln fortfarande ligger kvar i matsalen, inte att husets övriga 3 vuxna personer håller på med nån form av skomuseum ute i hallen, inte att talibanen har lepra i armarna och slänger sina jackor på golvet när hon kommer hem, inte att tonåringen står i vardagsrummet och borstar håret…och fäller som en babian, inte att makens kaffemuggar står precis överallt.

Näpp. Om sånt ska jag inte gnälla om en enda gång på hela dagen.

Och jag fattar inte varför alla i hushållet garvar läppen av sig när jag kommer med dessa breaking news.

 

LOADING..